Άρης: Αυτός είναι ο Αρμάντο Σαντίκου (vids)

Ο Αρμάντο Σαντίκου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ψηλά στη λίστα του Άρη για την κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε πληροφορίες για τον 29χρονο φορ που ανήκει στη Λεβάντε και πέρασε τη σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός σε Λουγκάνο, Μάλαγα.

Γεννηθείς στις 27 Μαΐου 1991, ο Αρμάντο Ντουρίμ Σαντίκου, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πόλη Τσέρικ όπου γεννήθηκε.

Σε Τουρμπίνα, Γκραμόζι, Ελμπασάνι

έγινε γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Αλβανίας, ενώ τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2009 αντίστοιχα, κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή και το πρώτο γκολ στην α’ κατηγορία.

Το 2011, στα 20, ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της ελβετικής Λοκάρνο, προτού με τη φανέλα της οποίας απέδειξε ότι δεν αστειεύεται στο σκοράρισμα (22 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη δεύτερη σεζόν).

Το 2012 μεταπήδησε στη Λουγκάνο και έγινε διεθνής με την Ανδρών της Αλβανίας, ακολούθησε η Ζυρίχη στο β’ μισό της σεζόν 2013-14, έπειτα πήρε την κατιούσα, ώσπου το 2017 πήγε στην Λέγκια.

Χαμηλές πτήσεις και στην Πολωνία, μετά το ίδιο στη Λεβάντε, σε ρηχά νερά ο δανεισμός στη Λουγκάνο, αλλά πολύ καλύτερα τα πράγματα στη Μάλαγα στο β’ μισό της εφετινής σεζόν (13 γκολ σε 34 συμμετοχές).

Δείτε τον Αρμάντο Σαντίκου εν δράσει:



Το άρθρο Άρης: Αυτός είναι ο Αρμάντο Σαντίκου (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα