Αρης : Ντροπή για τη διοίκηση, όχι για τους παίκτες

Το γήπεδο είναι ο καθρέπτης. Και δεν μπορείς  να ξεγελάσεις κανέναν. Οσα επικοινωνιακά τερτίπια κι αν σκαρφιστείς, ως ΚΑΕ Αρης, δεν αλλάζει αυτό. Και κυρίως δεν έχεις το δικαίωμα να… δίνεις τους παίκτες για να απαλλαγείς από τις δικές σου ευθύνες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ μετά την βαριά ήττα στην Λήμνο από τον Ηφαιστο, αποτελεί μνημείο ντροπής. Είναι το τέλειο παράδειγμα προς αποφυγή.

Ετσι για την ιστορία, να σας την επαναφέρουμε

στη μνήμη μας. Χωρίς να σας βάζουμε στον κόπο να ανοίξετε link θα σας την παρουσιάσουμε μπροστά σας, για να σας διευκολύνουμε.

Ιδού:

«Ντροπή. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας για τη σημερινή απαράδεκτη εικόνα. Όσοι έχουν την τιμή να φοράνε τη φανέλα μας, οφείλουν να πολεμάνε, μέχρι τέλους.

Δεν είναι αποδεκτό από κανέναν μας, ο κόσμος της ομάδας να βρίσκεται όπου και όπως του ζητηθεί, δίπλα της και κάποιοι να μην σέβονται με την απόδοσή τους, ούτε αυτόν.

Υ.Γ Συγγνώμη, ειδικά στους οπαδούς μας, που βρέθηκαν και σήμερα δίπλα στην ομάδα μας».

Ειλικρινά, θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσει ο εμπνευστής αυτής της ανακοίνωσης που ακριβώς αποσκοπεί. Τι θέλει να μας πει;

Τι ακριβώς θέλει να κερδίσει πετώντας στα… θηρία την ομάδα, τους παίκτες;

Για τι ακριβώς θέλει να μας πείσει; Ο Αρης πήρε παίκτες που δεν διεκδίκησε ΚΑΝΕΙΣ. Γιατί, πολύ απλά, δεν μπορούσε να πάρει άλλους.

Αν δεν απατώμαι δεν αγωνίζονται στον Αρη ούτε ο Τζέιμς Χάρντεν ούτε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Κάπου στο Χιούστον ή στο Λος Αντζελες θα τους συναντήσεις.

Επίσης ο Αρης, εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι η μεγάλη ομάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Σούμποτιτς και του Ιωαννίδη. Εχει πολύ μεγάλα προβλήματα. Αξεπέραστα κατά μια έννοια.

Μπορούμε ν’ απαριθμήσουμε τους λόγους για τους οποίους συζητείται ο Αρης τα τελευταία χρόνια στις διάφορες μπασκετοκουβέντες; Είναι για αγωνιστικούς ή για οικονομικούς λόγους;

Ο Αρης δεν συζητάται για αγωνιστικούς λόγους

Είναι για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα; Για το αγωνιστικό του πλάνο; Ή για τις οφειλές, τους διακανονισμούς, τα ban και διάφορα άλλα που ελάχιστη σχέση έχουν με το γήπεδο;

Μήπως να θυμηθούμε ότι ο Αρης είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή; Αν θυμάμαι καλά, ούτε… φιλικούς αγώνες δεν πρόλαβε να δώσει! Παρόλ’ αυτά είχε την τύχη να βρεθεί ο Σούλης Μαρκόπουλος, ένας από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές και να αναλάβει τον ρόλο του καμικάζι. Σε μια ηλικία και μετά από μια καριέρα που δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο.

Η κατάσταση είναι δύσκολη, άλλωστε αυτό λέει συνέχεια και ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Μπορούν όλοι να δεχτούν την προσπάθεια που κάνει για να σβήσει τα ban. Να επαναφέρει την κανονικότητα.

Αλλά με τέτοιες ανακοινώσεις και τέτοιες τακτικές, υπονομεύει την ίδια του την προσπάθεια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το έχει ξανακάνει. Οπως επίσης διαρκώς επικαλείται το λαμπρό παρελθόν λες κι αυτό παίζει μπάσκετ ή εξασφαλίζει τραπεζικά τσεκ.

Και κάτι τελευταίο προς τον κ.Γουλιέλμο: Αν κάποιος του ζητήσει μετοχές, μπορεί να τις δώσει; Είναι η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει ο ίδιος προς τους επικριτές του.

Προσωπικά σέβομαι την προσπάθεια που καταβάλλει για να επαναφέρει τον Αρη σε φυσιολογική ροή. Αλλά τέτοιες ανακοινώσεις αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ για την ιστορία του συλλόγου.

Αλλά και για την ίδια την προσπάθειά του.

Ο Αρης πρέπει να είναι ενωμένος… Κι αυτές οι διχαστικές πρακτικές δεν ωφελούν.

Αντιαθλητικό φάουλ στην διοίκηση. Ξεκάθαρα…

Διαβάστε όλα τα μπλογκ του συντάκτη εδω

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αρης : Ντροπή για τη διοίκηση, όχι για τους παίκτες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα