Άρη ο Γεραπετρίτης σε έχει… Γραμμένο

10:15 4/7/2020 - Πηγή: Sportime
Δίπλα στη λέξη θράσος στο λεξικό πρέπει να μπουν ως συνώνυμα και οι… απροσδιόριστες έννοιες ΕΠΟ και Βαγγέλης Γραμμένος.

Δεν φτάνει που αυτή η κουστωδία έσυρε σε μια πρωτοφανή περιπέτεια την ΠΑΕ Άρης (με δόλο η όχι μένει να αποδειχθεί) έχει το θράσος να βγάζει και ανακοίνωση από πανω, κουνώντας το δάχτυλο.

Άνθρωπος της ομοσπονδίας βγήκε και παραδέχθηκε δημοσίως ότι έχασαν το χαρτί της FIFA για την υπόθεση Ντουρμισάι! Και

στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ δεν είπε το παραμικρό για την πρωτοφανή αυτή γκάφα(;)

Αφού απο μέρους της έγιναν όλα καλά, γιατί διεξάγει  έρευνα προκειμενου να βρει τι εγινε στην υπόθεση και ποιος έχασε το επίμαχο έγγραφο;

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα γινόταν κάτι τέτοιο, την επόμενη στιγμή η αντίστοιχη ΕΠΟ θα είχε παραιτηθεί. Προκάλεσε ένα ντόμινο συνεπειών στην ΠΑΕ Άρης, μεταξύ άλλων δυσφήμιση, διαφυγόντα κέρδη, απώλεια στόχων.

Στην ανακοίνωση που έπρεπε να βγει αμέσως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και όχι τόσους μήνες μετά η ΕΠΟ έπρεπε να κάνει τρία πράγματα. Να ζητάει συγγνώμη, να δεσμεύεται ότι θα κάνει τάχιστα ότι είναι δυνατό, ώστε να βρεθεί ποιος ακριβώς φταίει και τρίτον να αποζημιώσει οικονομικά τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης στην δική του εύστοχη ανακοίνωση κάνει λόγο για ευθύνες της ΕΠΟ με ενδεχόμενο δόλο. Για να ακολουθήσει η για γέλια απάντηση της τελευταίας. Όσο για την κυβέρνηση. Πενήντα μέρες πέρασαν από αυτή την τηλεδιάσκεψη και τίποτα ουσιώδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: «Η ΕΠΟ βρίσκεται σε σύγχυση»

Φάνηκε από τις γενικόλογες τοποθετήσεις του Αυγενάκη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που έβγαιναν λαλίστατοι στα ραδιόφωνα κι έλεγαν ότι το θέμα του Άρη… Προωθείται.

Λίγο καιρό πριν όμως πέρναγαν μέσα σε μια νύχτα από τη Βουλή μια εξωφρενική ντροπολογία για να σώσουν μια άλλη ομάδα από υποβιβασμό. Η οποία δικαίως είχε καταδικαστεί σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα σκάνδαλο πολυδιοκτησίας. Και η οποία τους βρίζει νυχθημερόν παρότι την έσωσαν από τα αλώνια.

Την ίδια ώρα κωφεύουν στο δίκαιο αίτημα του Άρη που δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει τους ελληνικούς νόμους στο θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ.

Όλα αυτά ο κόσμος του Άρη ας τα ζυγίσει. Ας τα ζυγίσουν κι αυτοί γιατί θα έρθει η ώρα που θα μετρηθούν από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων και θα βρεθούν ελλιπείς…

Υγ: Καλή η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την κυβέρνηση αλλά χρειάζεται κι άλλες πιο ουσιαστικές κινήσεις. Πχ μαζεύεις όλους βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ,  τον νομάρχη, τον περιφερειάρχη και φυσικά τον δήμαρχο και τους στέλνεις ξεκάθαρο μήνυμα ότι αν δεν λυθεί άμεσα το δίκαιο αίτημα του Άρη τότε είναι ανεπιθύμητοι σε όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας. Και φυσικά θα το καταλάβουν σε επόμενες εκλογές.

Υγ1: Οι περισσότεροι θα διαγνώσουν δόλο στην ΕΠΟ όμως προσωπικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Διαχρονικά στις ομοσπονδίες μπαίνουν  τόσοι και τόσοι άχρηστοι (ο γνωστός του γνωστού) που είναι ικανοί να έχασαν το έγγραφο για τον Ντουρμισάι όντως από ανικανότητα.

Υγ2: Μόνο στα παρτράγουδα της Πάνια μπορεί να αποδώσει αυτή η ΕΠΟ. Που ναι ο Βάγκνερ, που ναι ο Πουτσίνι, που ναι ο Γραμμενος λοιπόν…

Το άρθρο Άρη ο Γεραπετρίτης σε έχει… Γραμμένο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα