Απόλλων – Βουλιαγμένη 12-11 (πέν.): Πάει για το τρελό

Ο Απόλλων Σμύρνης ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της μικρής ιστορίας του στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Νικώντας τη Βουλιαγμένη με 12-11 στα πέναλτι (καν. αγ. 6-6) στο Γουδή, ισοφάρισε σε 1-1 την ημιτελική σειρά στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και τώρα όλα θα κριθούν σε 3ο αγώνα τη Δευτέρα (13/5, 20:00) στον Λαιμό.

Ο Απόλλων στη δεύτερη χρονιά της ιστορία του στην Α1, όχι μόνο εξασφάλισε θέση στα ημιτελικά και την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά έχει την ευκαιρία να πετύχει το απίθανο, να αποκλείσει τους «μπέμπηδες» και να βρεθεί στους τελικούς(!), όπου ήδη περιμένει ο Ολυμπιακός.

Ο

κόσμος του Απόλλωνα έδωσε ξανά δυναμικό «παρών» στο Γουδή κι είδε την ομάδα του να κυριαρχεί για τρία οκτάλεπτα και να προηγείται με 5-2.

Στην τελευταία περίοδο η Βουλιαγμένη έκανε την αντεπίθεσή της, με γκολ των Γκουβέτση και Αφρουδάκη μείωσε σε 6-5(2:12) και με τον Σολανάκη έκανε το 6-6 (00:20) στέλνοντας τον αγώνα στα πέναλτι.

Εκεί οι δύο ομάδες ευστόχησαν στις πρώτες τέσσερις εκτελέσεις, όμως στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Κώστας Γαλανίδης απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τίγκα, Καλογερόπουλου και ο Δερμιτζάκης διαμόρφωσε το τελικό 12-11, μέσα σε αποθέωση.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-1, 3-1, 1-4

Τα πέναλτι: 6-5

Απόλλων Σμύρνης (Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Γιαννουρής, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 4, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεώργ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 4, Γραμματικός 2, Αλαμάνος, Κουμής, Μαυρωτάς Αρ., Ξανθόπουλος

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κολιάνιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης Χ. 1, Μπούχα, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης 3, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

The post Απόλλων – Βουλιαγμένη 12-11 (πέν.): Πάει για το τρελό appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα