Αποκάλυψη: Ο Ντάνος ζευγάρι με παίκτρια του GNTM (vid)

Η Εύη Ιωαννίδου γιόρτασε τα γενέθλια της, είναι πλέον 24 χρονών, αλλά την γιορτή έλειπαν γνωστοί γνώριμοι, όπως οι φίλες της από την τριάδα φωτιά του περσινού GNTM.

Όταν η Ιωαννίδου ερωτήθηκε για τη δουλειά της μίλησε υποτιμητικά για τα κορίτσια που έγιναν πανελίστριες ή παίζουν σε σειρές την ώρα που εκείνη κάνει διεθνή καριέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Big Brother: Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το μοντέλο πρόσθεσε ότι και η ίδια είχε μία πρόταση να παίξει στην τουρκική παραγωγή

«Εζέλ» όμως η ίδια αρνήθηκε στο πλατό της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε».

Η Μέγκι αναρωτήθηκε αν την πρόταση για το Εζέλ την έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πρωταγωνιστεί στην ελληνοποιημένη εκδοχή του Εζέλ που έχει προγραμματιστεί να βγει στον Alpha το 2020.

Μάλιστα το μοντέλο πρόσθεσε ότι ο Ντάνος και η Εύη του GNTM έβγαιναν μαζί, διατηρώντας ένα φλερτ, το οποίο δεν είχε γίνει γνωστό.

Η αποκάλυψη αυτή έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή».

Η Εύη Ιωαννίδου έκανε επίσης στο παρελθόν μια συνεργασία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, που είδαμε στο video clip του Κώστα Αγέρη. Τα γυρίσματα του έγιναν στην Τουρκία και όπως είπε είχε προτάσεις για τούρκικη σειρά!

Πάντως οι δυό τους φαίνεται να είναι πολύ κόντα και να επιβεβαιώνονται τα λόγια της Μέγκι!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αποκάλυψη: Ο Ντάνος ζευγάρι με παίκτρια του GNTM (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ντανοσ ιωαννιδου βομβα
Τυχαία Θέματα