Αντετοκούνμπο: Συμμετείχε ο Γιάννης στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Άλεξ

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς και MVP του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αυτός που συνέβαλε στην μεταγραφή του αδερφού του Άλεξ στη Μούρθια.

Όπως έγινε γνωστό, ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Άλεξ είναι η νέα μεταγραφή της Μούρθια, ωστόσο γνωστό έγινε επίσης και το γεγονός πως στη μεταγραφή αυτή καταλυτικός παράγοντας ήταν ο MVP

του “μαγικού” κόσμου του ΝΒΑ.

Πιο συγκεκριμένα, 18χρονος Άλεξ Αντετοκούνμπο φέτος στο Dominican High School είχε 12,9 πόντους, 7,1 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 2,4 μπλοκ σε 28 συμμετοχές που είχε στο πρωτάθλημα.

Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είχε επαφές με τον προπονητή της Μούρθια, Σίτο Αλόνσο αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Αλεχάντρο Γκόμεζ μέσω τηλεδιάσκεψης στο Zoom για την περίπτωση μετακίνησης του Άλεξ στην Ισπανική ομάδα.

Comenta @FranFermoso en @MovistarBasket que como Giannis Antetokounmpo es el tutor legal de Alex, han tenido reuniones vía Zoom entre Giannis (MVP NBA), Sito Alonso y Alejandro Gómez, el Director General del @UCAMMurcia, para cerrar el fichaje

Olga Lorente (@OlguitaLorente) June 22, 2020

Big move @alex_ante34 I’m so happy and proud of you. Now let’s get it @UCAMMurcia pic.twitter.com/yZzMucCbBu

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) June 22, 2020

Το άρθρο Αντετοκούνμπο: Συμμετείχε ο Γιάννης στις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Άλεξ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα