Άνω-κάτω οι Σέλτικς μετά τη νέα ήττα από το Μαϊάμι: Ούρλιαζε στους συμπαίκτες του ο Σμαρτ

Μεγάλη ένταση προκάλεσε στους Μπόστον Σέλτικς η δεύτερη ήττα από τους Μαϊάμι Χιτ στους τελικούς της Ανατολής, αυτή τη φορά με σκορ 106-101. 

Μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια των Σέλτικς η κατάσταση ξέφυγε με τον Μάρκους Σμαρτ να ζητάει ευθύνες από κάποιον η περισσότερους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα ακούστηκαν έντονες φωνές ή ακριβέστερα ακόμη και ουρλιαχτά , όπως αναφέρει η ρεπόρτερ Μαλίκα Άντριους του ESPN.

Επίσης ένας άλλος ρεπόρτερ του NBA

ανέφερε ακούστηκε ήχος από αντικείμενα να πέφτουν! Οπως φάνηκε ο Σμαρτ δεν είχε διάθεση να «καλύψει» τις αντιδράσεις του  καθώς φώναζε ακόμα και μετά την έξοδο του από τα αποδυτήρια.

Ο Σμαρτ δεν μίλησε στους ρεπόρτερ, αλλά οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να καλύψουν το επεισόδιο:

«Παίζει με πάθος, είναι γεμάτος “φωτιά”. Αυτό λατρεύω για να είμαι ειλικρινής», σχολίασε ο Τζέιλεν Μπράουν και πρόσθεσε: «Έχει τη διάθεση και τη θέληση και τον χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πάνω και κάτω στις οικογένειες. Πρέπει να επιστρέψουμε. Να πάρουμε αυτή τη φωτιά και να την προσθέσουμε στο παιχνίδι μας».

Ο Κέμπα Ουόκερ από την πλευρά υποστήριξε οτι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο: «Δεν έγινε τίποτα. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάμε. Θα είμαστε καλά. Θα είμαστε καλά».

Πάντως ο προπονητής Μπραντ Στίβενς ουσιαστικά δεν το αρνήθηκε αλλά το δικαιολόγησε: «Οι παίκτες ήταν σε συναισθηματική φόρτισε μετά ένα σκληρό παιχνίδι, μία σκληρή ήττα».

Marcus Smart is screaming at someone in the Celtics locker room — or several people. The yelling continues as Smart exits the locker room, swearing.

— Malika Andrews (@malika_andrews) September 18, 2020

Το άρθρο Άνω-κάτω οι Σέλτικς μετά τη νέα ήττα από το Μαϊάμι: Ούρλιαζε στους συμπαίκτες του ο Σμαρτ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα