Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Τεν Χάαγκ: «Όλοι μέσα για την πρόκριση»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χάαγκ στάθηκε στον τρόπο που θα προσεγγίσει την αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι ο Άγιαξ δεν κερδίζει εντός έδρας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από πέρσι:

«Δεν με ανησυχεί αυτό και δε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί κάποια συγκεκριμένη εξήγηση. Κάναμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια στην έδρα μας με τη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν βλέπεις μόνο το αποτέλεσμα, όντως εκτός έδρας

πάμε καλύτερα. Επίσης, σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήμασταν αυτοί που έπρεπε να παίξουμε το πρώτο εντός. Η ρεβάνς ήταν πάντα εκτός έδρας. Δε νομίζω όμως ότι εκτός, παίξαμε καλύτερα. Είχαμε πολύ καλή απόδοση και εντός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεμπούτο για τη μαύρη φανέλα

Για την καλύτερη ετοιμότητα του Άγιαξ από τον ΠΑΟΚ:

«Χρειαζόμαστε αγωνιστικά λεπτά για να συνηθίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύουμε σε αυτοματισμούς κι επίσης, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι σε φυσική κατάσταση. Σε αυτήν τη φάση, είμαι χαρούμενος για τις πολλές υποχρεώσεις»

Για το θέμα με τη μεταγραφή του Φαν ντε Μπέεκ

«Εφόσον δεν έχω καμία ενημέρωση από τον Άγιαξ, υπολογίζεται κανονικά».

Για την αυριανή αναμέτρηση και πως την προσεγγίζει:

«Θα παίξουμε επιθετικά, έχουμε λύσει τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και ό,τι βγει και πάλι στο δρόμο μας, θα το λύσουμε. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ».

Για την κατάσταση του Μαζράουι:

«Έδειχνε ότι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, αλλά θα συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση και θα περιμένουμε να τον δούμε. Περιμένω ότι θα παίξει αύριο».

Για το κακό διάστημα του Άγιαξ στην Τούμπα και αν φοβάται μην ξαναεμφανιστεί αύριο:

«Μπορεί να συμβεί μία φορά σε αυτήν τη φάση της σεζόν που ενίοτε μπορούμε να βρούμε και διαφορετικά επίπεδο. Είναι πολύ λογικό. Αλλά δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Όχι πάντως, ότι μου έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη. Το έχουμε συζητήσει πολύ προσεκτικά, όλη η ομάδα ξέρει τι να κάνει. Οπότε περιμένω ότι θα έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο στον αγωνιστικό χώρο».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

The post Άγιαξ – ΠΑΟΚ: Τεν Χάαγκ: «Όλοι μέσα για την πρόκριση» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα