Άγιαξ – ΟΦΗ 6-2: «Αγριεμένοι» οι Ολλανδοί

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Άγιαξ σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία με 6-2, με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν δύο φορές αλλά στη συνέχεια να μην μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Αίαντα. Σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου χρίστηκαν οι Σεμέδο και Τσιλιανίδης.

Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ για 60 λεπτά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής.

Το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τους παίκτες

του Γιώργου Σίμου που παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρ’ ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τις δύο.

Οι «ασπρόμαυροι» με συνεχή πίεση και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας ενθαρρυντική εικόνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη φάνηκε η έλλειψη ενός στόπερ ηγέτη στο κέντρο της άμυνας προκειμένου να πλαισιώσει τον Κώστα Γιαννούλη ενώ είναι δεδομένο πως η ομάδα θα ενισχυθεί σε αυτήν την θέση.

Τα γκολ του αγώνα

Ο Χούντελααρ έβαλε τον Άγιαξ μπροστά στο σκορ στο 5′ ενώ ο Λισάντρο Σεμέδο ισοφάρισε για τον ΟΦΗ δύο μόλις λεπτά αργότερα. Ο Ντε Βιτ στο 26’ έδωσε το προβάδισμα στην ολλανδική ομάδα, με το σύνολο του Γιώργου Σίμου να απαντά εκ νέου στο 59’.

Το τελευταίο μισάωρο ήταν εφιαλτικό για τον ΟΦΗ, που δεν κατάφερε να παραμείνει στο ρυθμό του αγώνα. Δύο γρήγορα γκολ από τους Πιέρι (60’) και Χούντελααρ (62’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-2, ενώ το τελικό 6-2 διαμορφώθηκε με τους Ντε Βιτ (69’) και Σούνε (80’) να βρίσκουν δίχτυα.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (74’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (33’ Μαρινάκης), Κοροβέσης, Νάστος, Γιαννούλης (77’ Σουρνάκης), Σακόρ (77’ Περδίκης), Μεγιάδο, Ναμπί (60’ Φερέιρα), Σεμέντο, Τσιλιανίδης (60’ Νέιρα(, Σάσι (60’ Μάνος).

Άγιαξ: Κοτάρσκι, Τζ.Τόμπερ (27’ Κ. Τίμπερ), Μαγκαγιάν, Μπότμαν, Πιέριε, Σούνε (82’ Περέιρα), Εκέλενκαμπ (36’ Σίεμ Ντε Γιονγκ – 67’ Τέιλορ), Λαμπιάντ, Ντε Βιτ, Λανγκ, Χούντελααρ.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άγιαξ – ΟΦΗ 6-2: «Αγριεμένοι» οι Ολλανδοί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα