Αυτός χάρηκε με την επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Ανηφόρισε για Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Γιαννούλης. Κακά τα ψέματα, σε όλους καλό βγήκε που ήταν για 1,5 χρόνο παίκτης του Ατρομήτου. Και πάνω απ’ όλους στον ίδιο τον παίκτη. Εκτοξεύτηκαν οι μετοχές του.

Με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ υπήρξαν άτομα που χάρηκαν. Εντάξει, το μυαλό σας πάει πρωτίστως στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα φύγει επιτέλους από εκεί. Και εξτρέμ θα παίζει επιτέλους και καμιά φορά δεξί μπακ αντί του

Μάτος. Τι να σας πω όμως για εκείνον; Αλλού είναι το ζουμί.

Κυριάκος Κιβρακίδης ο κύριος. Δεν του έχει πάει η χρονιά όπως θα ήθελε. Τα ήξερε βέβαια. Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν ξεκάθαρος από την προετοιμασία. Θέση βασικού καπαρωμένη είχε ο Εμάνουελ Σάκιτς, ενώ από την άλλη ο Γιαννούλης δεν έβγαινε για κανέναν λόγο.

Τώρα, όμως, όλα λύνονται. Πάει ο Σάκιτς αριστερά και δημιουργείται χώρος για τον Κιβρακίδη. Θα μου πείτε ότι κάποια στιγμή θα έρθει και ο Αλέξανδρος Κατράνης. Ε ας τελειώσει πρώτα, ας τα βρουν στην οψιόν με τη Σεντ Ετιέν και βλέπουμε. Αφήστε που θα χρειαστεί και λίγο για να βρει τα πατήματά του.

Επομένως, ο Κιβρακίδης θα πάρει ματς. Πάνω που είχαν αρχίσει να αγχώνονται εκείνος και οι δικοί του. Τελειώνει και το συμβόλαιό του και η συζήτηση που είχε με τον Ατρόμητο ήταν… απ’ έξω απ’ έξω. Τίποτα το ουσιαστικό.

Εγώ, βέβαια, θα σας πω αυτό που είχα μεταφέρει και σε άλλους σε πρόσφατη συζήτησή μου για τον Κιβρακίδη. Δεν υπάρχει λόγο να αγχώνεται ο 26χρονος. Και κανένα ματς να μην κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν, οι μεγάλοι τον έχουν βάλει στο μάτι από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν περιμένουν τη φετινή για να τον κρίνουν. Εννοείται, όμως, πως 1-2 καλές εμφανίσεις θα «κλειδώσουν» την… προαγωγή του.

Μία ιστορία θα σας πω

The post Αυτός χάρηκε με την επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα