ΑΕΛ: «Χρωστάει 65.000 ευρώ ο Νίλι»

10:37 8/9/2020 - Πηγή: Sportime
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ με την οποία κάνει γνωστό ότι ο Νίλι, που πλέον ανήκει στον Λεβαδειακό, χρωστάει λεφτά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει 15 χιλιάδες ευρώ, που ήταν η προκαταβολή που πήρε, ενώ είχε και ρήτρα 50 χιλιάδες ευρώ, σε περίπτωση που γυρνούσε στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Όλοι στην ΑΕΛ

είμαστε υπερήφανοι για τον διεθνή Φιλανδό παίκτη μας Tim Sparv.

Με επικεφαλής τον φυσικό αρχηγό της τα τελευταία χρόνια Tim Sparv η Εθνική Φινλανδίας πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας επί της ιδιαίτερα ισχυρής τα τελευταία χρόνια (παρούσα σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και Κυπέλλου Ευρώπης) Εθνικής Ισλανδίας.

Οι ευχές όλων μας έπιασαν τόπο και ο αγωνισθείς επί 90 λεπτά ποδοσφαιριστής μας ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο Tim Sparv επέστρεψε στη Λάρισα και μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του προπονείται και έχει τεθεί στη διάθεση του κ. Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στο πάντοτε ισχυρό στην Τούμπα ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΛ: «Συγκλονισμένοι για τον Χρίστο Χαραλαμπόπουλο – Ο Κούγιας διετέλεσε δικηγόρος του»

2.Όπως είναι γνωστό η ΑΕΛ απέκτησε για χρονικό διάστημα 2 ετών τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Νίλι Περντόμο.

Ο Νίλι Περντόμο εισέπραξε με την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του15.000€, αλλά αμέσως μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, βλέποντας ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του κ. Γρηγορίου ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, γιατί είχε πρόταση με περισσότερα χρήματα από ομάδα της Ινδίας.

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Γρηγορίου η ΑΕΛ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο και ο Νίλι δεσμεύτηκε με ιδιωτικό συμφωνητικό και αξιόγραφα ότι αφενός μεν μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα επιστρέψει την προκαταβολή των 15.000€ και ότι στην περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα πριν το τέλος της σεζόν 2020-21 θα καταβάλλει στην ΑΕΛ το ποσό των 50.000€.

Πληροφορηθήκαμε ότι ο Νίλι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Λεβαδειακός και η ΑΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ Λεβαδειακός για την καταβολή τόσο των 15.000€ της προκαταβολής όσο και για την καταβολή της ρήτρας των 50.000€.

Η ΑΕΛ έχει στα χέρια της και το συμβόλαιο με τον παίκτη, αλλά όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της».

Το άρθρο ΑΕΛ: «Χρωστάει 65.000 ευρώ ο Νίλι» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα