ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 21:45 (Novasports 2) τη Βόλφσμπουργκ και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα επέλεξε για απόψε στο ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ τελικά σύστημα 4-3-3 και τους Τσιντώτα στο τέρμα, Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα ακραία μπακ και δίδυμο στα στόπερ τους Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι. «Κόφτης» θα είναι ο Σιμόες και μπροστά τους θα έχει τους Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ. Στα άκρα της

επίθεσης θα παίξουν οι Μάνταλος (δεξιά), Λιβάι Γκαρσία (αριστερά) και φορ ο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο της ΑΕΚ οι Αθανασιάδης, Λόπες, Χνιντ, Παουλίνιο, Λιβάια, Ανσαριφάρντ και Μαχαίρας.

Η 11αδα της Βόλφσμπουργκ: Περβάν, Λακρουά, Οτάβιο, Μπεκάλο, Στέφεν, Βέγκχορστ, Μεχμέντι, Ρουσιγιόν, Γκιλαβογκί, Σλάγκερ και Άρνολντ.

Στον πάγκο της γερμανικής ομάδας οι: Κάστεν, Κλάους, Μπιάλεκ, Μπρουκς, Μαρμουσί, Γκέρχαρντ, Γκίντζεκ.

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για τον σημερινό αγώνα με την Βόλφσμπουργκ για τα play offs του Europa League #aekwob #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

TEAM NEWS

Our line-up to face @AEK_FC_OFFICIAL #VfLWolfsburg #UEL pic.twitter.com/XOho6OEXhi

— VfL Wolfsburg EN (@VfLWolfsburg_EN) October 1, 2020

Ο Πορτογάλος, Αρτούρ Ντίας θα είναι ο διαιτητής στο νοκ-άουτ ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Βόλφσμπουργκ, για τα πλέι οφ του Europa League. Ο 41χρονος ρέφερι που σφύριξε και το ΑΕΚ-Αρης για το Κύπελλου πριν λίγους ημέρες, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρούι Ταβάρες και Πάουλο Σοάρες, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ζοάο Πινέιρο.

Το άρθρο ΑΕΚ-Βόλφσμπουργκ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα