ΑΕΚ: Σκάουτ της ακαδημίας ο Ταυλαρίδης

Ανακοινώθηκε επίσημα από την ΑΕΚ ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος ανέλαβε ρόλο στην ακαδημία του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ηρακλή, Άρσεναλ, Πόρτσμουθ, Λιλ, Σαιντ Ετιέν, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Ατρομήτου, Παναθηναϊκού

και Άρη, συμπεριλήφθηκε στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ:

«Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του κάνει ο επικεφαλής του τμήματος scouting της Ακαδημίας της ΑΕΚ Στάθης Ταυλαρίδης. Ο γνωστός από την ποδοσφαιρική θητεία του ως κεντρικός αμυντικός σε πολλές ομάδες σε Ελλάδα, Γαλλία και Αγγλία είναι ένας από τους 30 πρώην ποδοσφαιριστές που αυτές τις μέρες παρακολουθούν τα σεμινάρια MIP στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Συνεχίζει το ψάξιμο για προπονητή ο Ίβιτς

Πρόκειται για την πιστοποίηση Executive Master for International Players που αφορά παλιούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και οι οποίοι θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε ειδικότητες που αφορούν τη διοίκηση και το μάνατζμεντ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο 39χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είναι στην ίδια «τάξη» μαζί με ονόματα όπως οι Ντρογκμπά, Κακά, Αρσάβιν, Μαλουντά, Άντλερ, Ζούλιο Σέζαρ (ο πρώην τερματοφύλακας της Ίντερ), Χέσκεϊ, Ο Σέι κ.α. και θα παρακολουθήσει επτά σεμινάρια σε βάθος χρόνου δύο ετών.

Οι υποψήφιοι ήταν εκατοντάδες, αλλά ο Στάθης Ταυλαρίδης συγκέντρωνε προσόντα (καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ειδική εκπαίδευση, γνώση ξένων γλωσσών κλπ) που διέθεταν λίγοι. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε προτελευταίο από αριστερά στην πάνω σειρά».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Σκάουτ της ακαδημίας ο Ταυλαρίδης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα