ΑΕΚ: Σιμόες- Λόπες θα «πετάξουν» με την αποστολή

Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα και οι Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Λόπες. Ο σκοπός του ταξιδιού τους βέβαια δεν θα είναι αγωνιστικός και δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη.

Στις 11.30 η Ένωση «πετάει» για Πορτογαλία, όπου το βράδυ της Τετάρτης (12/12), θα δώσει το τελευταίο της φετινό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μπενφίκα.

Ο Σιμόες θα φύγει αμέσως από τη Λισαβόνα για το Πόρτο, εκεί που βρίσκεται η γυναίκα και η κόρη του και την Τετάρτη θα επιστρέψει στη Λισαβόνα, προκειμένου

να δει από κοντά το ματς της ΑΕΚ και κατόπιν να επιστρέψει με την αποστολή στην Αθήνα, όπως και ο Λόπες.

Το τελευταίο ταξίδι του 29χρονου με την Ένωση, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Αλ Ουάχντα. Ο παίκτης είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει στην Πορτογαλία και συνάντηση με τον μάνατζέρ του για το ζήτημα της μεταγραφή του στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται στην τελική φάση των συζητήσεων, με τον Σιμόες να δείχνει σχεδόν έτοιμος να τα βρει σε όλα με τους Άραβες, με τα δύο μέρη να έχουν συμφωνήσει.

Σχετικά με τον Λόπες, θα ταξιδέψει κι αυτός με την αποστολή στη Λισαβόνα για οικογενειακούς λόγους και να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα της αποθεραπείας του, η οποία πηγαίνει πολύ καλά.

ΑΕΚ: «Κλειδώνει» του Αρέγι

The post ΑΕΚ: Σιμόες- Λόπες θα «πετάξουν» με την αποστολή appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα