ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ απόψε (20:30, Novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 5η αγωνιστική της Super League, στο πρώτομεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 3-4-3 απόψε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί

την κιτρινόμαυρη εστία, ενώ η αμυντική τριάδα θα αποτελείται από τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσεάρου. Ο Παουλίνιο θα βρίσκεται στη δεξιά πτέρυγα και ο Μιτάι στην αριστερή. Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι. Ο Τάνκοβιτς θα κινείται από αριστερά, ο Λιβάγια από δεξιά και ο Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται στην κορυφή.

Στον πάγκο της ΑΕΚ απόψε οι: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αλμπάνης, Ολιβέιρα και Μαχαίρας.

Για τον ΠΑΟΚ ξεκινούν οι Ζίφκοβιτς, Μάτος, Ινγκνασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Τσόλακ.

Στον πάγκο για τους Θεσσαλονικείς οι: Πασχαλάκης, Βάγκε, Μιχάι, Περέιρα, Αουγκούστο, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Μπουργκ, Σβιντέρφσκι.

O Γερμανός διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Βοηθοί του Τομπίας Στίλερ θα είναι οι συμπατριώτες του Γκίτλεμαν, Φόλτιν, με 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους επίσης Γερμανούς Χάρτμαν, Ράινχαρτ. Ο Τομπίας Στίλερ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Το άρθρο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα