ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Βράνιες στην Τρίπολη

Η ΑΕΚ ταξιδεύει σήμερα για την Αρκαδία, ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε θεραπεία λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής από τον Μάσιμο Καρέρα για το αυριανό ματς, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το ΑΕΚ-Λάρισα

την Κυριακή.

Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σιμάνσκι: Η πρώτη προπόνηση με την ΑΕΚ (pic-vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Το σχέδιο του Καρέρα για το ματς με τον Αστέρα

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (17.30) αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Μάρκο Λιβάια και Νίκλας Χουλτ, αλλά και ο Μπάρκας.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ και εξετάστηκαν κατόπιν κλήρωσης οι Μιχάλης Μπακάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Μίλος Ντέλετιτς και Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχωρεί στις 15.00 η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της φετινής σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης #astaek #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #greekcup pic.twitter.com/yuIU6zvGXc

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) January 15, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Οριστικά χωρίς Βράνιες στην Τρίπολη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα