ΑΕΚ: Ολη η ομάδα στα Σπάτα για τεστ κορονοϊού -Ολα όσα έγιναν (pics-vids)

16:58 4/5/2020 - Πηγή: Sportime

Η ΑΕΚ αντάμωσε ξανά μετά από σχεδόν δύο μήνες στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, καθώς έγιναν τα τεστ κορονοϊού σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ετσι, από το πρωί ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και όλο το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, ενόψει των προπονήσεων που

θα ξεκινήσουν σε μικρά γκρουπ. Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας άπαντες είχαν ολοκληρώσει τα απαραίτητα τεστ. Τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι το απόγευμα της Τρίτης και έτσι από την Τετάρτη το απόγευμα θα αρχίσουν σε γκρουπ των 6 παικτών οι προπονήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κανείς ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δεν μπήκε μέσα στο προπονητικό κέντρο και οι περισσότεροι έκαναν το τεστ από το αυτοκίνητο τους. Στη συνέχεια όλοι οι «κιτρινόμαυροι» προμηθεύτηκαν το απαραίτητο υγειονομικό υλικό από τους φυσιοθεραπευτές σε έτοιμες σακούλες και από τον φροντιστή της ΑΕΚ Νίκο Κορομηλά πήραν τα ρούχα και τον αθλητικό εξοπλισμό για να είναι πανέτοιμοι στις προπονήσεις.

Μάλιστα, είχε ήδη εγκατασταθεί ειδική μπάρα θερμομέτρησης στην είσοδο του προπονητικού, ενώ από την Τρίτη θα μπει και το κουβούκλιο με μπάρα το οποίο θα ανοίγει μόνο αν είναι αρνητικός σε θερμομέτρηση ο καθένας που μπαίνει.

Τα μέτρα ήταν ιδιαίτερα αυστηρά – έως και υπερβολικά- με μάσκες, γάντια σε όλο το σταφ μέχρι και στους ανθρώπους που ετοιμάζουν τα γήπεδα ώστε όλα να είναι πανέτοιμα για την επανέναρξη των προπονήσεων από την Τετάρτη.

Τέλος, Μάσιμο Καρέρα, οι συνεργάτες του και ο Ιλια Ιβιτς με τον Βασίλη Δημητριάδη έκαναν με… αποστάσεις το πρώτο μίτινγκ για την επανέναρξη της σεζόν.

Η ΑΕΚ ξανά στα Σπάτα

Εικόνες και βίντεο από τα Σπάτα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Μάσιμο Καρέρα στα Σπάτα μετά από πενήντα ημέρες! #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις 4 Μάι, 2020 στις 3:36 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εξοπλισμένη με την ειδική μπάρα θερμομέτρησης είναι πλέον η είσοδος του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις 4 Μάι, 2020 στις 4:57 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ώρα των τεστ για τους παίκτες της ΑΕΚ με τον @damianszymanskii να προσέρχεται από τους πρώτους στα Σπάτα! #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις 4 Μάι, 2020 στις 5:31 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρώτο μίτινγκ στα Σπάτα με μάσκες και αποστάσεις! #aekfc #wefightcovid #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις 4 Μάι, 2020 στις 3:50 πμ PDT

The post ΑΕΚ: Ολη η ομάδα στα Σπάτα για τεστ κορονοϊού -Ολα όσα έγιναν (pics-vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα