ΑΕΚ: Ο Μάνθος ένωσε τους πάντες -Ο Ντέμης στην κηδεία, συλλυπητήρια από Θύρα 7-Πάνθηρες (pics)

20:19 8/5/2020 - Πηγή: Sportime

ΑΕΚ: Ο Μάνθος ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς οπαδούς της ομάδας. Ιδρυτικό και οργανωτικό μέλος της Original 21.

Τα δύσκολα και απαιτητικά χρόνια στις αρχές του 1980. Μέλος του κλαμπ του Βύρωνα, ένα παιδί που πάντα έμπαινε μπροστά. Ολοι είχαν και έχουν να πουν τα καλύτερα. Πριν λίγες ημέρες έχασε την μάχη για την ζωή του, μετά από πολλές ημέρες νοσηλείας του στον «Ευαγγελισμό».

Χθες έγινε η κηδεία του παρουσία

εκατοντάδων οπαδών της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαΐδη, με τον οποίο γνωριζόντουσαν αρκετά καλά.

Οπαδός άλλης κουλτούρας που είχε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων στον Βύρωνα και στα μεγάλα αντίπαλα κλαμπ. Διότι μεγάλωσε σε μια άλλη εποχή που οι προτεραιότητες ήταν άλλες και το καλό της ομάδας έμπαινε μπροστά και πάνω από όλα.

Στεφάνι από την Θύρα 7

Έτσι χθες η Θύρα 7 έστειλε στεφάνι στην κηδεία του οπαδού της ΑΕΚ και ειδικότερα ο τρομπετίστας Νίκος Στυλιανέσης.

Ο Νίκος Στυλιανέσης, που παίζει την τρομπέτα του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα, με ένα συγκινητικό μήνυμα, το οποίο αναφέρει το εξής: «Την ώρα που κάποιοι βεβηλώνουν μνημεία νεκρών, εμείς τους τιμάμε με την παρουσία μας στις κηδείες τους και καταθέτουμε και στεφάνι, μιας και ναι μεν πρόκειται για αντιπάλους οπαδούς, αλλά από την άλλη για σεβαστούς φίλους. Πολλοί οπαδοί μας από Παγκράτι Βύρωνα και άλλες περιοχές αποχαιρετίσαμε με σεβασμό τον φίλο μας τον Μάνθο. Καλό του ταξίδι και καλή δύναμη στους δικούς του ανθρώπους…».

Αυτό είναι το στεφάνι:

Η ανακοίνωση των οπαδών του Πανιωνίου

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί του Πανιωνίου έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον χαμό του Μάνθου. Αναλυτικά: «Ο «οπαδισμός» στην ελλάδα λίγα καλά έχει να επιδείξει. Αυτά τα λίγα καλά, θεωρούμε χρέος μας να τα παραδεχόμαστε, να τα προβάλουμε και να τα σεβόμαστε. Ανεξαρτήτου προτίμησης και χρώματος. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως μπορούμε να φωτίσουμε τον σωστό δρόμο για τις νέες γενιές. Τον Μάνθο τον γνωρίσαμε και ήταν από εκείνους που ξεχώριζες. Από εκείνους τους λίγους που τα οπαδικά δεν ήταν λόγος για να σκοτώνεσαι αλλά λόγος για ατελείωτες συζητήσεις. Πιστέψτε μας, αν ο οπαδισμός ήταν σαν τον Μάνθο και όχι σαν αυτό το σκοτεινό έκτρωμα που είναι σήμερα, θα ζούσαμε σε άλλο κόσμο πιο φωτεινό και όμορφο, με γεμάτα γήπεδα και πραγματική ultras νοοτροπία. Καλό ταξίδι ρε μάγκα».

Η ανακοίνωση της Original 21 για τον Μάνθο:

Το άρθρο ΑΕΚ: Ο Μάνθος ένωσε τους πάντες -Ο Ντέμης στην κηδεία, συλλυπητήρια από Θύρα 7-Πάνθηρες (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα