«ΑΕΚ, Λανς θέλουν τον Ντιέγκ, αλλά…»

Ο Αλιού Ντιένγκ παραμένει στο στόχαστρο της ΑΕΚ όπως αναφέρουν στην Αλγερία.

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρθηκε η Ενωση το περασμένο καλοκαίρι είναι και ο Αλιού Ντιενγκ. Το «competition.dz» ανέφερε σήμερα ότι ο 21χρονος χαφ από το Μάλι που αγωνίζεται στην MC Algier είναι παίκτης που αγωνίζεται στον άξονα ως 6αρι και

8αρι, αλλά η ομάδα του δεν θέλει να τον αφήσει. Εχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου, ωστόσο ο νέος τεχνικός διευθυντής Ομάρ Γκριμπ τον προσέγγισε ήδη για ανανέωση μιας και ο προπονητής και η διοίκηση θέλουν να τον κρατήσουν.

«Δεν πωλείται»

«Είναι η αλήθεια ότι ο Ντιένγκ εξετάζεται από αρκετά ξένα κλαμπ, αλλά δεν συζητάμε να φύγει. Θα συναντηθούμε να συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο και αύξηση αποδοχών. Ο Ντιέγκ δεν πωλείται. Και πρέπει να το καταλάβουν και οι ομάδες. Θα φύγουν μόνο όσους δεν θέλει ο προπονητής» αναφέρει ο Γκριμπ, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Λανς και η ΑΕΚ θέλουν τον 21χρονο χαφ από το Μάλι και το προσεχές καλοκαίρι.

Φέτος ο Ντιένγκ μετρά 23 συμμετοχές με την MC Algier και πέρυσι εκτός της ΑΕΚ για τον διεθνή χαφ από το Μάλι, ενδιαφέρθηκαν τουρκικές ομάδες και η Τουλούζ. Για την επόμενη χρονιά η Ενωση στα χαφ έχει τον Κρίστιτσιτς, τον Σιμόες, τον Γαλανόπουλο και τον Σαμπανάτζοβιτς με συμβόλαιο και θα αναζητήσει ακόμη ένα μέσο με οργανωτικές ικανότητες. Ηδη έχουν ακουστεί ξανά τα ονόματα του Ραντόγια, του Γιάγιαλο κλπ.

The post «ΑΕΚ, Λανς θέλουν τον Ντιέγκ, αλλά…» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα