ΑΕΚ: Έτσι, έγινε το deal του Μπακασέτα

Η ιστορία της ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα, πέρασε φέτος ειδικά από χίλια κύματα, ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εμφανίστηκε στα Σπάτα.

Από την ημέρα εκείνη ο παίκτης, είχε «τελειώσει» την ΑΕΚ μέσα του, μετά το δριμύ κατηγορώ εναντίον των παικτών, του ισχυρού άνδρα της «Ένωσης».

Μολονότι έξι μήνες πριν είχε ανανεώσει! Το ζήτησε λίγες ημέρες μετά από το «ντου» του προέδρου από τον Τσιρίλο. «Βρείτε μου

ομάδα», η ατάκα του. Εξάλλου, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 26χρονος εξτρέμ σε πηγαδάκια στην Εθνική Ελλάδας έδειχνε «φευγάτος». Πόσω μάλλον μετά το «άδειασμα» του Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», στις αρχές της εβδομάδας, ο Ερόλ Μπουλούτ ανακοινώθηκε στην Αλανιασπόρ, ομάδα που «καίγεται» για εξτρέμ μια και οι Βιγιαφάνες, Τζαλμά Κάμπος δεν έβγαλαν μάτια!

Ο Μπουλούτ, λάτρης του Μπακασέτα, τον ήθελε από τον περασμένο Ιανουάριο στη Μαλατιασπόρ. Μόνο που ο 26χρονος διεθνής εξτρέμ δεν ψηνόταν και λόγω πόλης.

Πέραν του ότι οι Τούρκοι δύσκολα θα έδιναν transfer fee πάνω από 500 χιλιάρικα. Στο πρώτο μεταγραφικό ραντεβού που έκανε ο Μπουλούτ με τον γιόκα του προέδρου που κάνει όλα τα κουμάντα στην Αλανιασπόρ ο Μπακασέτας ήταν ο Νο1 στόχος του. Η επόμενη κίνηση; Τηλέφωνο στον Γιώργο Τζαβέλλα. «Πάρτε τον με κλειστά τα μάτια», η ατάκα του νυν παίκτη της Αλανιασπόρ για τον συμπατριώτη του.

Προφίλ που κάνει κλικ, με προπονητή που τον γουστάρει και οικονομικά εντός μπάτζετ (7-8 κατοστάρικά στην ΑΕΚ, 500.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρόνο) η δουλειά πέρασε στο επόμενο στάδιο με το ταξίδι του Μπακασέτα στην Τουρκία. Τα υπόλοιπα, πλέον, είναι θέμα λεπτομερειών…

The post ΑΕΚ: Έτσι, έγινε το deal του Μπακασέτα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα