ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ απόψε (21:30, Novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο στην προτελευταία και πιο κρίσιμη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να ξεκινήσει τον αποψινό αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους

Σβάρνα-Τσιγκρίνσκι-Οικονόμου, Παουλίνιο και Λόπες φουλ μπακ στα άκρα, στον άξονα Σιμόες-Κρίστιτσιτς-Μάνταλο και Λιβάια-Ολιβέιρα στην επίθεση σε σύστημα 3-5-2.

Στον πάγκο της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Λάτσι, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Αραούχο και Μαχαίρας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε τον αγώνα με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Ινγκασον-Βαρέλα-Μιχαηλίδης στο κέντρο της άμυνας, Εσίτι-Μαουρίσιο στον άξονα, Ροντρίγκο και Γιαννούλης μπακ χαφ, Μπίσεσβαρ δεκάρι πίσω από τον Τζόλη και τον Ακπομ σε σύστημα 3-4-3.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ οι: Ζίφκοβιτς, Μάτος, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Τσιγάρας, Λημνιός, Στοχ και Σβιντέρφσκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι 11 του Μάσιμο Καρέρα για την 9η αγωνιστική των play-offs κόντρα στον ΠΑΟΚ #aekpaok #aekfc #aekfcseason2019_20 #aekfamily #slgr #playoff #staysafe #μένουμε_ασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις 15 Ιούλ, 2020 στις 10:31 πμ PDT

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ #AEKPAOK #slgr #PlayOffs #PreGame #PamePAOKARA pic.twitter.com/KUADRsSJ3y

PAOK FC (@PAOK_FC) July 15, 2020

Ο Ντάνι Μακέλι ορίστηκε στον «τελικό» της 2ης θέσης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Ντάνι Μακέλι που είχε σφυρίξει τη ρεβάνς Αρη-ΑΕΚ (2-2) στο Κύπελλο πριν 20 μέρες είναι ο εκλεκτός για την αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της 2ης θέσης.

Ο 37χρονος Ολλανδός που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεγκστρα, με τον Διαμαντόπουλο 4ο και στο VAR τους Γιόακιμ Κάμφιους, Πολυχρόνη Κωσταρά.

Το άρθρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα