Volley League: Αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Με δύο ματς συνεχίζεται σήμερα (1/12) το πρωτάθλημα της Volley League σήμερα, με τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Ο Ολυμπιακός παίζει στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Εθνικό (16:30, Παπαδογούλας, Ιωαννίδης),

όπου η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί των 36 παιχνιδιών στην Ελλάδα, αλλά και τις καλές εμφανίσεις, πριν πάει στην Λευκορωσία για να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «16» του CEV Cup.

Ο ΠΑΟΚ πάει στην Κηφισιά (17:00, ΕΡΤ3, Ονόπας, Νικολόπουλος) σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Η Κηφισιά κατεβαίνει με νέο προπονητή (Ζαλμάς), ο ΠΑΟΚ ξανά χωρίς τον Τζούριτς, ενώ έχει και την κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Όλστιν. Η Κηφισιά είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όπως είναι λογικό, πάει με το «μαχαίρι στο στόμα» σε αυτό το παιχνίδι, καθώς με τον νέο προπονητή, θέλουν και οι παίκτες να αποδείξουν κάτι, απέναντι σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, «γρίφος» είναι αν θα αγωνιστεί ο Όκολιτς βασικό, μετά τον παραγκωνισμό του στον πάγκο στην Πολωνία, από τον Στάνκου.

Δράση στην Α1 Γυναικών

Με τρία ματς διεξάγεται σήμερα και η 7η αγωνιστική στην Α1 γυναικών, καθώς το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Πανναξιακού, μεταφέρθηκε για αύριο (2/12), ενώ το ματς του Μαρκόπουλου με τον ΑΟ Θήρας θα γίνει στις 18 Δεκεμβρίου και του Άρη με τους Μακεδόνες στις 20 Δεκεμβρίου.

Τα σημερινά ματς είναι τα εξής:

Α’ Ηλιούπολης, 18:00: Ηλιούπολη – Ηλυσιακός, ΔΑΚ Ευόσμου, 18:00: Αίας – Κόρινθος, Π. Σαλπέας, 20:00: Πορφύρας – Θέτις.

Το πρόγραμμα στην Pre League

Σάββατο 1/12: Αρτάκης, 15:00: ΠανιώνιοςΠΑΟΚ, Σχ.Ν. Φιλαδέλφειας, 18:45: ΑΕΚΛαμία, Κορυδαλλού 19:00: Άρτεμις – Ηρακλής Κηφ.

Κυριακή 2/12: Στ. Βενέτης, 17:00: Αιγάλεω – ΓΑΣ Μεσσαράς, Μ. Τσικίνας, 17:00: ΧΑΝΘΒριλήσσια, Ζηρίνειο, 17:00: ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός – Σαχτιόρ 3-0: Άνετο βήμα πρόκρισης

The post Volley League: Αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα