Survivor spoiler διαρροή 30/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο!

Survivor spoiler διαρροή 30/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (30/4). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το αγώνισμα επάθλου. Συγκεκριμένα την ομάδα που κερδίζει.

Πολλά και διάφορα αναμένεται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα ανακοίνωσε στους Ελληνες παίκτες πως θα υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη. Κι αυτό επειδή στον πραγματικό χρόνο γυρισμάτων, στον Αγιο Δομίνικο είναι Κυριακή του Πάσχα. Δεν αποκάλυψε ποια θα είναι αυτή., ωστόσο οι Ελληνες ανυπομονούν. Θα το δούμε απόψε. Το πιθανότερο είναι να επικοινωνήσουν άπαντες με τις οικογένειές τους. Φυσικά υπάρχει και αποχώρηση απόψε. Δείτε ΕΔΩ ποιος αποχωρεί.

Μάθετε τα πάντα για το καζίνο στο διαδίκτυο

Υπάρχει και έπαθλο. Ιδιαίτερο κιόλας. Αφού όπως φαίνεται από τα λόγια της Δήμητρας πρέπει να είναι κάτι σαν ταξίδι. Στον πολιτισμό. Πράγματα που είχαμε δει στο πρώτο Survivor. Μένει να φανεί αν θα είναι όντως τόσο μεγάλο το έπαθλο.

Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο



Survivor spoiler διαρροή 30/4

Η μαύρη ομάδα κέρδισε το έπαθλο με τα burger. Το χρειαζόταν μετά τη χαμένη ασυλία και μάλιστα με 2-0. Σημαντικό για να ηρεμήσει το κλίμα. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην αρχή. Τον τελευταίο πόντο για τη μαύρη ομάδα τον κέρδισε η Σουντέ. Η Κατερίνα Δαλάκα πάντω δεν πανηγύρισε μαζί της.

Δείτε το τέλος της αναμέτρησης για τα burger

Η Δαλάκα εξήγησε στις Ελληνίδες παικτριες πως η Σουντέ έγινε ξαφνικά επιθετική…



Αυτό βέβαια δεν συνεχίστηκε αργότερα. Στο αγώνισμα για το αυτοκίνητο η μαύρη ομάδα ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Η άσπρη νίκησαν 10-2! Η μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί ως τώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αυτή.

Δείτε πως ήρθε αυτή η επιβλητική νίκη. Τους τελευταίους πόντους



Survivor spoiler διαρροή 30/4

Έπαθλο λοιπόν θα υπάρξει κι απόψε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα που το κερδίζει είναι η μαύρη ομάδα. Παίρνοντας ρεβάνς για το βαρύ 10-2.

The post Survivor spoiler διαρροή 30/4: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα