Survivor spoiler διαρροή 27/4: Θα φεύγουν δυο-δυο!

Survivor spoiler διαρροή 27/4: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για επεισόδια που θα ακολουθήσουν. Επεισόδια που δεν έχουν «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Δεν επηρεάζουν άμεσα όσα θα δούμε κι ακόμα είναι σε επίπεδο φημολογίας.

Λοιπόν, λοιπόν. Άγιες μέρες αυτές που ζούμε και περνάμε αυτές. Λογικό κι επόμενο ήταν να αποφασίσει η τηλεόραση του ΣΚΑΪ να διακόψει το Survivor

για δύο μέρες. Αυτές που κορυφώνεται το θείο δράμα. Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο δηλαδή. Μόνο που από αύριο επανέρχεται στις οθόνες μας. Πιθανώς απόψε να έχουμε Live από την τουρκική τηλεόραση.

Δείτε το ελληνικό τρείλερ που κυκλοφόρησε. Δείχνει πως τραυματίζεται ο Παναγιώτης.



Survivor spoiler διαρροή 27/4

Με τον δικό μας άνθρωπο δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Δύσκολες μέρες εξάλλου. Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία. «Σπασμένες» οι πληροφορίες που μας έρχονται ως τώρα. Σε ότι έχει να κάνει μ την ασυλία τουλάχιστον. Αυτή πάντως θα είναι όπως την ξέρουμε. Χωρίς διαφοροποιήσεις. Με δυο λόγια πάμε κλασικά για διπλό αγώνισμα, στα δύο νικηφόρα δηλαδή. Κι αν έχουμε ισοπαλία θα παιχτεί ένα ακόμα στις… 3 νίκες. Λογικά. Αν χάσει η μαύρη ομάδα θα πρέπει να βγάλει Έλληνες υποψηφίους, αν χάσει η άσπρη Τούρκους. Και θα ακολουθηθεί η διαδικασία όπως την ξέρουμε. Αυτό που έχει βγει στο διαδίκτυο ως spoiler είναι πως χάνει η μαύρη ομάδα. Ακόμα η πληροφορία ωστόσο ελέγχεται. Πάμε παρακάτω.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ MASTERCHEF, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ!

Survivor spoiler διαρροή 27/4

Τι ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες και έχουμε αλιεύσει από τα τουρκικά social media; Πως από την επόμενη ασυλία αρχίζουν οι γρήγορες αποχωρήσεις. Δηλαδή πως θα φεύγουν δύο παίκτες από κάθε ομάδα. Δεν ακούγεται πολύ φυσιολογικό είναι η αλήθεια, κρατάμε αποστάσεις, δεν παύει όμως να είναι ένα σενάριο που έχει έρθει στο φως. Εξετάζεται, δεν έχει παρθεί ακόμα σίγουρη και οριστική απόφαση.

ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΔΑΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΑΤΑΚΑΝ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Survivor spoiler διαρροή 27/4

The post Survivor spoiler διαρροή 27/4: Θα φεύγουν δυο-δυο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα