Survivor spoiler 25/2: «Έρωτας είναι θαρρώ…» – Ένα… μεγάλο κρεβάτι η καλύβα στην μπλε παραλία!

Survivor spoiler 25/2: Τα ζευγάρια πάνε κι έρχονται στην μπλε παραλία. Πρώην, νυν, επόμενοι… Όρεξη να έχετε να διαβάζετε.Survivor spoiler 25/2

Survivor spoiler 25/2: Ώρες ώρες είναι να απορείς για το τι βλέπουμε στο Survivor. Εκτός από τα αγωνίσματα δηλαδή και το λεκτικό πλάκωμα, έχουμε κι άλλα ωραία. Έχει ξεπεράσει το Battle of the Couples πριν καν αυτό αρχίσει!

Πάει και η Ανθούλα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!!! Με άδεια βαλίτσα πήγε και με… γεμάτη έφυγε (βέβαια ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα) από το ριάλιτι επιβίωσης Big Brother του Αγιου Δομίνικου… Εεε, σόρι Survivor ήθελα να πω, αλλά είναι τόσες οι ερωτικές πλοκές στο νησί της Καραϊβικής που τείνει να γίνει «Μεγάλος Αδερφός» με λίγο από «Power of Love». Από όλα έχει το ΣΚΑΪ εξάλλου.

Ας τα δούμε τα πράγματα από την αρχή. Ποιος σας είχε πει πρώτος για την είσοδο Σάκη Κατσούλη και Χριστίνας Κεφαλά στον Αϊ Ντομίνικο; Το sportime.gr φυσικά. Ποιος σας είχε ανοίξει τα μάτια για το ειδύλλιο μεταξύ τους, αλλά και για το 3ο πρόσωπο της παρέας; Πάλι το sportime.gr… Ολοι οι άλλοι απλά μας ακολουθούν και μας αντιγράφουν!

Νίκος… Αμι Γιάμι!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, λοιπόν. Ξέραμε όλοι για το ζεύγος το οποίο προέκυψε σε μια στιγμή ανεμελιάς (όχι πρωθυπουργικής, αλλά καλοκαιρινής), αυτές των διακοπών. Αυτός ο «έρωτας» έσβησε άδοξα (προς στιγμήν) μεταξύ Τζέιμς και Μαριπόζας, αφού η τελευταία αποχώρησε από το παιχνίδι. Μετά είχαμε το άλλο το ειδύλλιο μεταξύ Νίκου και Αννα Μαρίας. Μας το επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Παππάς (για αυτό είναι εκεί εξάλλου), άσχετα που η Αμι Γιάμι δεν το παραδέχεται, ακόμα. Βέβαια δεν έκανε και κάτι να μας αποδείξει το αντίθετο. Ίσα ίσα που κάθε μέρα μας επιβεβαιώνει (εμάς και τον Παππά) όλο και πιο έντονα!

Δίπλα του σε κάθε συμβούλιο, δίπλα του όταν μιλάει ο Λιανός πριν και μετά από κάθε αγώνισμα. Δίπλα του στην καλύβα, δίπλα του στην παραλία. Δίπλα στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Μένει να σας δούμε να τρέχετε στο ηλιοβασίλεμα χέρι χέρι όπως ο Λάκης Κομνηνός και η Ελενα Ναθαναήλ στο «Εκείνο το καλοκαίρι». Ρούπι δεν τον αφήνει να κάνει, κολλημένη πάνω του, σα βδέλλα. Τις προάλλες που είχαν κερδίσει και το έπαθλο με τα όσπρια ήθελε να πάει ο Νικόλας λίγο πιο πέρα μόνος του (για ευνόητους λόγους) που να τον αφήσει η Αμι. Κολλιτσίδα ρε παιδί μου… Άστον ρε χριστιανή μου λίγο να αναπνεύσει εκεί είναι δεν θα πάει πουθενά!

Υπάρχει και ρεπορτάζ

Φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουν μαζί, να πειράζει ο ένας τον άλλον μπροστά σε όλους σαν «ζευγαράκι», να κάνουν τσαχπινιές, να πίνουν μαζί νεράκι, να τον ταΐζει στο στοματάκι τον… μπεμπέκο, μέχρι που είδαμε και το αποκορύφωμα. Να κοιμούνται μαζί και ο Νικολής να της χαϊδεύει το χεράκι! Έλα οκ, είναι ριάλιτι, έχει κάμερες και παίζει μοντάζ, αλλά βρε Γιάμι μου όλα αυτά δεν γίνεται να είναι ψεύτικα. Τότε οι άνθρωποι δεν είναι μοντέρ, πολλοί… Χάρι Πότερ μαζεμένοι σε μια παραγωγή είναι…

Μην ξεχνιόμαστε…

Παρ’ όλη την τροφή που δίνεται, ακόμα βρε Γιάμι μου επιμένεις ότι ο Παππάς είχε άδικο και ακόμα προσπαθείς να μας πείσεις πανελλαδικά ότι δεν είσαι ελέφαντας και που και που θυμάσαι και τη σχέση που άφησες στην Αθήνα πριν μπεις στο ριάλιτι. Γι’ αυτό κι αυτός σε έκανε unfollow, γιατί σε πιστεύει… Χίλια κακά έχει ο Αλεξ, αλλά στο συγκεκριμένο έχει απόλυτο δίκιο όπως αποδεικνύεται περίτρανα! Θα μου πείτε τι τον ένοιαζε; Άλλο αυτό. Αλλά μην μας περνάς βρε Γιάμι μου και για ταραμάδες… Παραδέξου το, αντρίκια και παντελονάτα που λες κι εσύ.

Η Μαριαλένα, ο Σάκης, το μασάζ…

Πάμε στο άλλο ζευγαράκι. Σόρι εδώ μπλέκονται λίγο τα πράγματα (με ρωτάει και η φίλη μου η Αιμιλία για κους κους με τις φίλες της…). Κάποτε ήταν ένα ζευγάρι ο Σάκης και η Μαριαλένα, χώρισαν όμως και η πέτρα του σκανδάλου ήταν οι η Χριστίνα. Τράβηξε ο καθένας το δρόμο του και η Μαριαλένα προχώρησε τη ζωή της (ως όφειλε). Πως τα έμαθε όλα αυτά ο Ατζούν, όμως και το… μαγείρεψε (εμ Σοφία δεν ξέρεις μόνο εσύ να μαγειρεύεις, υπάρχουν και οι σεφ, όχι μόνο στο Master) τέλεια το φαγάκι.

Μασαζάκι…

Έβαλε την Μαριαλένα στο παιχνίδι από την αρχή. Πάλιωσε το κορίτσι στις παραλίες της Καραϊβικής και 1,5 μήνα μετά της έστειλε στην ομάδα της τον πρώην και την πέτρα του σκανδάλου πακέτο! Το σοκ τεράστιο. Να είσαι πεινασμένος, πιασμένος από τον ύπνο, άλλοτε χαμένος από τα αγωνίσματα με χάλια ψυχολογία και να σου σκάει μέσα ο πρώην με την υπεύθυνη του χωρισμού σου και να έχει κάμερες παντού και να μην μπορείς να μιλήσεις ελεύθερα. Εεε, να μην σου τύχει!!! Πόσα να αντέξει η καψερή;

Τηλεοπτικό ισοπέδωμα έπαθε… Βέβαια δεν είδαμε να επηρεάζεται και πολύ έντονα, καθώς και μασαζάκι έγινε από την ίδια στον «Bachelor» Σάκη (και η Χριστίνα… αγνάντευε από μακριά) και μαζί τα κορίτσια έτρωγαν και έπιναν σαν συμπεθέρες σε αρραβώνα και όλα καλά… Πώς το έκανες αυτό ρε γίγαντα Σάκη; Σου βγάζουμε το κάπελο, ειλικρινά. Αμα καταφέρεις να βγεις από το ριάλιτι με δύο γκόμενες είσαι ίνδαλμα! Και κάπως έτσι κυλάνε οι μέρες στον Αγιο Δομίνικο, τρυφερά, ερωτικά και ζουζουνιάρικα… Αντε δούμε αν θα φάμε και κουφέτα στο τέλος με κουμπάρο τον Λιανό! Λέτε;

Το Χριστινάκι ανησυχεί…

Οι δυο τους πάντως το ξεκαθάρισαν

Το άρθρο Survivor spoiler 25/2: «Έρωτας είναι θαρρώ…» – Ένα… μεγάλο κρεβάτι η καλύβα στην μπλε παραλία! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα