Survivor διαρροή 15/5: Ποιος κερδίζει απόψε; (vids)

Survivor διαρροή 15/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Τετάρτης (15/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά το έπαθλο φαγητού.

Από το ξεκίνημα της ανάρτησης ας πούμε κάτι για να είμαστε εντάξει απέναντί σας. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον άνθρωπό μας. την επομένη του επεισοδίου αποχώρησης είναι πάνα πολυάσχολος. Δύσκολο

να έχουμε από νωρίς απόψε ενημέρωση. Το πιθανότερο όμως είναι να υπάρξει Live μετάδοση από την τουρκική τηλεόραση, νωρίτερα από το ελληνικό πρόγραμμα. Επομένως θα μάθουμε τι και πως…

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Survivor διαρροή 15/5

Το σημερινό αγώνισμα επάθλου είναι ένας διπλός στίβος μάχης. Αγώνισμα συνεργασίας δηλαδή. Όχι τυφλό σύστημα, αλλά οι παίκτες που τρέχουν ανά δύο. Μοιρασμένες οι νίκες σε τέτοιου είδους ματς ως τώρα. Το θέμα είναι πως η άσπρη ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για νίκη σε έπαθλο φαγητού. Διότι καλή η ασυλία (πολύ καλή), καλό και το αμάξι, αλλά στομάχι με αυτά δεν γεμίζεις. Τα τουρκικά spoilers θα αρχίσουν να αναφέρουν νίκη μαύρης ομάδας (και όχι άσπρης όπως εκ παραδρομής γράφτηκε αρχικά)… Εμείς θα περιμένουμε. Επαναλαμβάνουμε όμως πως αυτό είναι με βάση τα όσα προκύπτουν από την Τουρκία και όχι από ενημέρωση από τη δική μας πηγή. Ίσως να έχουμε ανακοινώσεις και στο προφίλ μας στο Instagram. Μπορεί να κάνετε follow ΕΔΩ.

Δείτε τα highlights του επεισόδιο της Τρίτης

Το τελευταίο έπαθλο φαγητού εξάλλου το πήρε η μαύρη ομάδα και ήταν αρκετά χορταστικό. Με τα περίφημα κρέατα του Νουσρέτ.

Μάθετε τα πάντα για όλες τις στοιχηματικές, όπως η Championsbet, από τους betarades.gr

Δείτε το βίντεο



Survivor διαρροή 15/5

Θα περιμένουμε την ενημέρωση για να είμαστε σίγουροι. Δεν υιοθετούμε. Θα περιμένουμε. Εξάλλου είπαμε θα υπάρξει Live μετάδοση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μέχρι τότε δείτε το τρέιλερ.



Follow sportime.gr

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor διαρροή 15/5: Ποιος κερδίζει απόψε; (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα