Survivor αποχώρηση διαρροή 13/5: Ανατροπή! Αυτός φεύγει!

Survivor αποχώρηση διαρροή 13/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για επεισόδια που πρόκειται να παιχτούν τις επόμενες μέρες. Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και μάλιστα αφορά τον παίκτη που αποχωρεί.

Τι σας λέγαμε πριν; Πως τα τουρκικά spoilers δίνουν και παίρνουν; Πως έχουν ακολουθήσει κι άλλα ελληνικά sites

και αναφέρουν τον παίκτη που θα αποχωρήσει; Άπαντες, λοιπόν, ισχυρίζονται πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Εμρέ. Είδαμε τι γράφεται, είδαμε τι λέγεται και σας αναφέραμε τη φημολογία γύρω απο το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Survivor αποχώρηση διαρροή 13/5

Τη θέση μας όμως την ξεκαθαρίσαμε. Δεν έχουμε ακόμα επικοινωνήσει με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο. Σας αναφέραμε ότι μόλις τον βρούμε θα έχουμε οριστική επιβεβαίωση για τον παίκτη που αποχωρεί. Διότι τα τουρκικά spoilers είναι αυτά που του βγάζουν προς τα έξω τις πληροφορίες, αλλά ορισμένες φορές πέφτουν έξω!

bwin Για νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι! 21+

Survivor αποχώρηση διαρροή 13/5

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση με τον παίκτη που αποχωρεί. Τι κι αν έλεγα εγώ σιγά μην αφήσει έξω ο Ατζούν το… αγόρι της Κατερίνας Δαλάκα. Αυτό θα συμβεί. Ο άνθρωπό μας ξύπνησε στην Καραϊβική και μπήκε ΕΔΩ για να μάθει όλα τα τελευταία νέα του Survivor από το Sportime. Δηλαδή να δει τι γράφουμε. Διότι στον Άγιο Δομίνικο είναι, τα ξέρει από πρώτο χέρι. Και τι να δει, να λέμε για Εμρέ. Πήρε τηλέφωνο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Αυτός που αποχωρεί είναι ο Ατακάν», είπε με περίσσια σιγουριά. Ατακάν λοιπόν!



Α και συγχωρέστε μας… Όμως δεν είπαμε πριν πως είναι οριστικό το προηγούμενο post. Αυτό όμως, ναι! Αφού έρχεται κατευθείαν από την πηγή των γεγονότων.

The post Survivor αποχώρηση διαρροή 13/5: Ανατροπή! Αυτός φεύγει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα