Survivor: Αυτή είναι η κακή συνήθεια που απέκτησε ο Σάκης Κατσούλης από το παιχνίδι!

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης συνεχίζει τις διακοπές του παρέα με την Μαριαλένα, όμως φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια κακή συνήθεια από το Survivor 4, την οποία και δεν μπορεί να αποχωριστεί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αυτό που δεν μπορεί να σταματήσει είναι να κυκλοφορεί

ξυπόλητος κάτι το οποίο του έμεινε από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Είναι απίστευτο πως όλες οι πληγές από το παιχνίδι σιγά σιγά κλείνουν… Αλλά και πως οι κακές αναμνήσεις χάνονται και δίνουν την θέση τους μόνο στις καλές και σε αυτές που θα μείνουν για πάντα!!

Αλλά μιας και το ανέφερα θα μοιραστώ μαζί σας και κάτι που νιώθω πως θα μείνει για πάντα πλέον στις αγαπημένες μου συνήθειες… Είναι αυτή η αίσθηση ελευθερίας του να θέλω να γυρνάω ξυπόλητος παντού και πάντα!

Ξέρω πως ίσως σας ακούγεται τρελό αλλά αν μου έμεινε μια «κακή» συνήθεια είναι αυτή!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο νικητής του Survivor, ποζάροντας ξυπόλητος στη Μύκονο.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Κατσούλης:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»

Survivor Σάκης: Κόπηκε στα δοκιμαστικά της Μαλέσκου ο Κατσούλης;

ΠΑΟΚ: Προβάδισμα ο Σίντκλεϊ για την θέση του αριστερού μπακ

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα