Super League 1: Ορίστηκε ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ

11:31 1/3/2021 - Πηγή: Sportime
Ορίστηκε ο εξ αναβολής αγώνας της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ.

Super League 1: Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λαμία και την ΑΕΛ δεν είχε διεξαχθεί εξαιτίας της περίφημης υπόθεσης των δελτίων της ομάδας της Λάρισας… με

τους βυσσινί να καταθέτουν ένσταση.

Η Λάρισα δικαιώθηκε στην προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κι ακολούθως το πειθαρχικό όργανο της Superleague αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι με τη Λαμία, που δεν είχε ξεκινήσει ποτέ, καθώς οι Θεσσαλοί αρνούνταν να μη χρησιμοποιήσουν τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, λόγω της ανάκλησης των δελτίων τους.

Η αναμέτρηση τελικά ορίστηκε για την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17:15, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια.

«Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 34/23.02.2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ορίζεται την Τετάρτη 10.03.2021 και ώρα 17:15.», αναφέρεται σχετικά.



Παπαϊωάννου μετά το ΑΕΛΛαμία: «Δείξατε πόσο μάγκες είστε»!

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους στην ομάδα, μετά τη μεγάλη νίκη της στο Αλκαζάρ.

Η νίκη επί της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ έφερε κλίμα ικανοποίησης στη Λαμία και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου την πανηγύρισε με έντονο τρόπο.

Ο ισχυρός άνδρας της Φθιώτικης ΠΑΕ μετά τη λήξη του ματς έκανε δήλωση, στην οποία μοίρασε συγχαρητήρια και έκανε λόγο για μάγκες.

«Μπράβο σε όλους σας! Πολλά συγχαρητήρια! Δείξατε πόσο μάγκες είστε!», ήταν το απλό, αλλά πάρα πολύ κατανοητό μήνυμα του.

Το άρθρο Super League 1: Ορίστηκε ο αγώνας Λαμία-ΑΕΛ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα