Prince Oliver: Διατήρηση θέσεων εργασίας – Σε τιμές κόστους όλα τα προϊόντα στο e-shop

Prince Oliver: Διατηρεί θέσεις εργασίας και διαθέτει το σύνολο της φετινής συλλογής της σε τιμές κόστους.

Η Prince Oliver έχει συνταχθεί ολόθερμα με τα μέτρα κατά της επιδημίας, συμμορφώνεται πλήρως με τις κυβερνητικές συστάσεις και δεσμεύεται για τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας της εταιρείας για όσο καιρό διαρκέσει η κρίση.

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιεί στο www.princeoliver.com ένα ΜΕΓΑΛΟ BAZAAR,

ενθαρρύνοντας ακόμη περισσότερο το κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών, διαθέτοντας το σύνολο της φετινής συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 σε τιμές κόστους ή ακόμη και κάτω του κόστους για last pieces. Προσφέρει, δε, δωρεάν μεταφορικά σε όσους χρησιμοποιούν τρόπους ηλεκτρονικής πληρωμής και όχι μετρητά.

Prince Oliver

Τέλος, κληρώνει κάθε εβδομάδα 10 δωροεπιταγές των 100 ευρώ, για όλες τις αγορές άνω των 94,99 ευρώ και διαβεβαιώνει ότι η ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας γίνεται εντελώς ανέπαφα.

Όλα αυτά, με στόχο η παραμονή στο σπίτι να γίνει λίγο πιο ευχάριστη, αλλά και ως μια δήλωση αισιοδοξίας ότι και αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί, με τη συμμετοχή και την ανταπόκριση όλων μας.

The post Prince Oliver: Διατήρηση θέσεων εργασίας – Σε τιμές κόστους όλα τα προϊόντα στο e-shop appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα