Power of Love Gala 12/4: Παλι χαμός με Παύλο!

Power ofLove Gala 12/4 spoiler διαρροή: Όπως κάνουμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ενημερώνουμε για να ξέρετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη για το πιο… busy day γα το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Ο Παύλος τα λέει έξω από τα δόντια και μιλάει για κάποια που έχει ψηλά τον… αμανέ και θέλει να την επιθυμούν ερωτικά όλοι. Για ποια το είπε αυτό; Για την Αλεξάνδρα. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου να πει την γνώμη του για το πως του φαίνονται ως ζευγάρι η Αλεξάνδρα με τον Τζόνι, απάντησε ότι δεν «ταιριάζουν καθόλου». Σκληρή κουβέντα για ένα

ζευγάρι το οποίο όμως φαίνεται πως έχει τα… θεματά του αφού ο Τζόνι δείχνει να ασχολείται ακόμα Με την Νέρτζη. Τον πονάει το δοντάκι… Ο Τζόνι έχει ακόμα… τα θεματάκια του και ο Παύλος τα βλέπει.

Πάντως δεν πλήττεις σε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα ζήσαμε άλλη μία κόντρα ανάμεσα σε Τζόνι και Νέρτζη. Ο Τζόνι έδειξε με αυτό τον τρόπο ότι παρά το ότι είναι με την Αλεξάνδρα ασχολείται με τις… παλιές αγάπες. Όπως ήταν φυσικό σε όλη τη διάρκεια της λογομαχίας, η Αλεξάνδρα κοίταζε αμήχανα νιώθοντας ίσος ότι ο Τζόνι μπορεί να είναι ακόμα αλλού.

Τώρα γενικά μιλώντας για το ποιοι είναι αυτοί που ξεχωρίζουν στο παιχνίδι, αυτοί είναι για το κοινό η Άννα και ο Παύλος Παπαδόπουλος. Μπορεί ο Παύλος να τα λέει κάποιες φορές «χοντρά», όμως αυτή του η στάση είναι που κρίνεται ως ειλικρινής από τον κόσμο και ο ίδιος το εισπράττει.

Μένει να δούμε αν θα πάει ταμείο για να εισπράξει και τα 2.500 ευρώ. Μείνετε συντονισμένοι.

Δείτε στο αποψινό gala #PowerofLoveGR

Δημοσιεύτηκε από Power of Love στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

The post Power of Love Gala 12/4: Παλι χαμός με Παύλο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα