PAOK TV: «Η κορυφή μας ανήκει» (vid)

Oι Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Μάτος, Χοσέ Κρέσπο και Δημήτρης Λημνιός, πρωταγωνιστούν στο νέο promo video για το PAOK TV, που επιμελήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, οι παίκτες  του Δικεφάλου καλούν τον κόσμο, μέσω του PAOK TV, να γίνει «κομμάτι»

της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σλοβάκοι: «Καταρρέει το όνειρο του Στοχ στον ΠΑΟΚ»

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνεχίζει την καμπάνια για το κανάλι των πρωταθλητών, που θα μεταδώσει όλα τα εντός έδρας ματς των Θεσσαλονικέων στη φετινή Super League.

Στο… παιχνίδι μπήκαν και οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Χοσέ Κρέσπο, Λέο Μάτος και Δημήτρης Λημνιός, τέσσερις ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που συμμετέχουν στο βίντεο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, με θέμα το PAOKTV το οποίο «ανέβηκε» σ’ όλους τους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας; στα social media.

Το PAOK TV ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις ελληνικές μεταδόσεις αγώνων. «Μας ανήκει η κορυφή», είναι το μήνυμα της καμπάνιας και μπορεί ο οποιοσδήποτε να γίνει μέρος αυτής, δίνοντας το ποσό των 69,99 ευρώ για το ετήσιο πακέτο του PAOKTV που ήρθε για να… μείνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Be a part of history. Change the rules. Subscribe to PAOK TV (link in bio) #PAOK #PAOKTV #SubscribeNow #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις 3 Οκτ, 2019 στις 9:20 πμ PDT

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post PAOK TV: «Η κορυφή μας ανήκει» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα