Mykonos Live TV 6/8: Έκανε άνω-κάτω την Ψαρρού με το… σκυλάκι της! (video)

11:50 6/8/2020 - Πηγή: Sportime
Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Nomads φροντίζει κάθε καλοκαίρι να κάνει τουλάχιστον ένα πέρασμα από το νησί των Ανέμων για να ξεκουραστεί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «πιάστηκε» από την κάμερα του Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού.

Μαζί της είχε και το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο δεν την άφησε σε ησυχία, καθώς το κυνηγούσε συνεχώς. Και μπορεί ο τετράποδος φίλος της να προκάλεσε αναστάτωση στην κοσμική πλαζ, αλλά το θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από την κόμμωση της Δήμητρας, η οποία έχει κάνει τα μαλλιά της ράστα με μπλε ανταύγειες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάρρωση Αλεξανδράκη με… Τούνη στη Μύκονο!

Πάντως, οι γνώμες για το νέο της look διίστανται. Πολλοί πιστεύουν πως το υποστηρίζει και με το παραπάνω, ενώ άλλοι πως δεν της πάει καθόλου. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δείτε την Δήμητρα Αλεξανδράκη στην Μύκονο, στο βίντεο του Mykonos Live TV.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

•giveaway• Εγώ και τα υπέροχα κοσμήματα μου Σας έχω δωράκι όλα τα κοσμήματα που φοράω στο λαιμό , στο χέρι και στο πόδι ! (Όχι εμένα) Για να τα αποκτήσετε .. Τα βήματα απλά .. ___________________________________ Like : my photo ___________________________________ Follow: @allof.gr ___________________________________ Comment : tag 3 friends ___________________________________ Καλή επιτυχία κοριτσάρες ! Ο διαγωνισμός λήγει σε 1 εβδομάδα ! ___________________________________ : @pauline_niarchou_photography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1) στις 24 Ιούλ, 2020 στις 8:08 πμ PDT

Το άρθρο Mykonos Live TV 6/8: Έκανε άνω-κάτω την Ψαρρού με το… σκυλάκι της! (video) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα