MasterChef: Ο Διονύσης «πήζει άγρια» και το ανέβασε στο Instagram

09:51 5/8/2021 - Πηγή: Sportime

Ο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του MasterChef 5, Διονύσης Σαρακίνης επέστρεψε δυναμικά στις κουζίνες και… «πήζει άγρια»! Δείτε τι ανέβασε στο Instagram.

MasterChef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν αυτή που σήκωσε το τρόπαιο του MasterChef 5, όμως ο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, Διονύσης Σαρακίνης δεν βγήκε σε καμία περίπτωση χαμένος καθώς έχει ήδη βρει τον

επόμενο επαγγελματικό του σταθμό επιστρέφοντας δυναμικά στις κουζίνες των εστιατορίων.

Ο Διονύσης μετά τις στιγμές χαλάρωσης που πέρασε το καλοκαίρι με την αγαπημένη του Ανούς Χεριμιάν, έπεσε και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά με αποτέλεσμα να «πήζει» και για αυτό φρόντισε να ενημερώσει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, μετά το χθεσινό του «ξέσπασμα» στο Instagram για την φωτιά στη Βαρυμπόμπη, ήρθε ένα νέο λίγο πιο προσωπικό, καθώς όπως θα δείτε και από την παρακάτω φωτογραφία οι παραγγελίες είναι πολλές και ο Διονύσης Σαρακίνης «πήζει άγρια»!

Δείτε τι ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η νέα «αγάπη» χτύπησε την πόρτα του Διονύση!

Μaster Chef: Τι κάνει ο Τζιοβάνι μετά τον διαγωνισμό

Φωτιά Εύβοια: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την ατάκα αγανακτισμένου κατοίκου στις Ροβιές για τον Μητσοτάκη

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα