MasterChef 4: Ο παίκτης που είχε στείλει βιογραφικό στον Κουτσόπουλο

Η εβδομάδα του Silver Award ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο MasterChef 4 και όσο παίκτες δεν μαγείρευαν είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά. 

Πολλές αποκαλύψεις είχαμε στον εξώστη και μια από αυτές ήταν του Σταυρή, ο οποίος ενώ καθόταν μαζί με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον F&B του MasterChef 4 Νίκο Θωμά, αποκάλυψε στον κριτή του ότι του είχε στείλει παλιότερα βιογραφικό για το εστιατόριο του, αλλά δεν του είχε απαντήσει ποτέ!

Διαβάστε

επίσης- MasterChef 4 spoiler 20/5: Το μεγάλο ντέρμπι στο Silver Award (vid)

«Του είχα στείλει βιογραφικό πριν τέσσερα χρόνια και δεν μου απάντησε καν», είπε ο Σταυρής με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου να απορεί λέγοντας: «Εμένα; Για ποιο μαγαζί;».

Τότε, ο Σταυρής απάντησε: «Για το Feedελ… Μόλις είχα φύγει από Λονδίνο και λέω “ας στείλω στον Κουτσόπουλο”. Ούτε καν, ούτε καν. Δύο φορές είχα στείλει!».

«Να του ξαναστείλεις» είπε ο Νίκος Θωμάς, με τον σεφ να απαντάει αστειευόμενος «τώρα δε θέλω εγώ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν σας λέμε τίποτα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αύριο… @starchanneltv #StarChannelTv #MasterChefGR @chef_koutsopoulosleonidas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 19 Μάι, 2020 στις 1:41 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Μαρία τα κατάφερε και θα είναι εκείνη που θα περάσει στην επόμενη φάση, εκπροσωπώντας την ομάδα του @ioannidispanos στο Silver Award! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 19 Μάι, 2020 στις 1:39 μμ PDT

Το άρθρο MasterChef 4: Ο παίκτης που είχε στείλει βιογραφικό στον Κουτσόπουλο εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα