Master Chef: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με κοιλιακούς, vegan και… ατυχήματα (vids)

Το «Master Chef» έκανε πρεμιέρα στο STAR και όλα έγιναν όπως πρέπει. Η έναρξη της διαδικασίας είναι πολύ καλά μελετημένη.

Το ριάλιτι στοιχείο πολύ έντονο αλλά υπέροχα σκηνοθετημένο. Ο παππούς και η γιαγιά από την Κρήτη, η κοπέλα από την Ολλανδία, ο καλογυμνασμένος και με πολλά τατουάζ σεφ Γιώργος από την Κρήτη και την Ολλανδία και πολλά βίντεο γύρω

από την ζωή και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σ’ αυτή. Το συναίσθημα απογειώνεται και ο παππούς κλέβει την παράσταση. Ο νεαρός σεφ ετοιμάζει ένα πιάτο υπέροχα στημένο και τόσο γευστικό που καταφέρνει να κερδίσει τρία μεγαλοπρεπή «ναι».

Δεύτερος δοκιμάστηκε ο Γιάννης που δεν ήταν τόσο τυχερός. Το αρνάκι που ονειρεύτηκε να μαγειρέψει του έπεσε κάτω την ώρα που ο Κρητικός προσπαθούσε να το σοτάρει, με αποτέλεσμα η διαδικασία να γίνει κατά το ήμισυ, καθώς το αρνί εξαιρέθηκε λόγω πτώσης. Οι κριτές απέρριψαν την προσπάθεια και φυσικά ποτέ δεν συγχώρησαν την κίνησή του να πάρει το αρνί από το πάτωμα και να το μαγειρέψει. «Τεράστιες κωλοτούμπες και φάουλ» του χρέωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς και κάπως έτσι πήρε τρία «όχι» και τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι του.

Διαφορετική κριτική δέχτηκαν τα κεφτεδάκια από αγριογούρουνο της Ηλιάνας. Το «κυνήγι» ήταν κάτι που ενόχλησε τον Κοντιζά, γι’ αυτό και ανέπτυξε ένα αρκετά μεγάλο σκεπτικό. Τα κεφτεδάκια του άρεσαν, αλλά η απλότητα του πιάτου προβλημάτισε. Σώθηκε από την εξομολόγηση η οποία την έκανε να πάρει δύο «ναι».

Ένα κορίτσι vegan, η Ντέμη, παντρεμένο με ένα άλλο κορίτσι την Άλκηστη, ήρθε αποφασισμένο στο Master Chef να «δώσει την ψυχή της» για να πάρει την ποδιά. Όπως η ίδια είπε, έχει δώσει μάχες στη ζωή της και θα δώσει και στον πάγκο. Επέλεξε μία vegan κρεμμυδόσουπα με πολύ ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα υλικά. Αποκάλυψε πως παίζοντας counter strike ήταν η “Velocity”, μία πρωταθλήτρια του gaming. Τρία «ναι», χαμόγελα και ένας ευχάριστος επίλογος από τον θείο Λεό «Το Πάσχα τι τρώτε;»

Ο Χούλιο ήταν από αυτές τις περιπτώσεις που αναρωτιέσαι αν μας τρολάρει ή αν εννοεί όσα λέει και όσα κάνει. Θα μείνουμε με την απορία γιατί φυσικά έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες. Λογικό, λογικότατο. Άφησε το skate του στην άκρη και μπήκε στον διαγωνισμό αν και οι γονείς του δεν πιστεύουν σ’ αυτόν. Εκείνος ήρθε για να αποδείξει όλα όσα μπορεί να κάνει. Ο Αλέξανδρος είναι ένας ονειροπόλος σεφ, ο οποίος βρήκε ράγες για να ταξιδέψει την επιθυμία του. Μαγείρεψε με πάθος, εξομολογήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και βρέθηκε ξαφνικά να έχει αγοράσει λάθος κρέας. Αυτό του στοίχισε την είσοδο. Μοιραίο λάθος, ασυγχώρητο.

Η Σατενίκ από την Αρμενία έφτιαξε τους κεφτέδες της και ένιωσε το ίδιο άγχος που ένιωθε και ως παιδί που φοβόταν τους ξένους και τα μεγάλα και άγνωστα πλήθη. Με ιδιαίτερη αδυναμία στον Σωτήρη Κοντιζά η όμορφη νεαρή νίκησε το άγχος και πέρασε στην επόμενη φάση. Και έκανε και «αγκαλίτσα» τον Κοντιζά…

Η Φώτη είναι η γυναίκα που μοιάζει με την μητέρα του Κουτσόπουλου. Για την αλήθεια, η Φώτη είναι ρόλος. Γεμάτος φως και χαρά. Εύθραυστη μεν, γάργαρη δε. «Τρέλα μέχρι και στις τσέπες» θα πει ο θείος Λεό, ο οποίος θα την εγκρίνει μόνο και μόνο για να δώσει την αύρα της και στην επόμενη φάση. «Σταματήσαμε να μετράμε, πάμε δυνατά για το μέλλον» είπε η Φώτη που θέλει να την πούμε Φωτεινή. Και κάπως έτσι ξεκίνησε δυνατά για την επόμενη φάση.

Ο επίλογος είχε άρωμα Αργεντινής και όλα κύλησαν πολύ ή λιγότερο νόστιμα για μία πρεμιέρα η οποία, αν μη τι άλλο, απέδειξε πως το «Master Chef» είναι εδώ, ανανεωμένο και γευστικό».



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Master Chef: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με κοιλιακούς, vegan και… ατυχήματα (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα