LaLiga – Γιαννόπουλος: «Φλερτάρει» με πρωτιά η Γρανάδα

Υπό κανονικές συνθήκες, όλος ο κόσμος θα χόρευε στον ρυθμό του κλάσικο ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η αναβολή του μεγάλου ντέρμπι κάνει αυτομάτως τους Ανδαλουσιάνους ποδοσφαιρόφιλους να περιμένουν με ανυπομονησία την τοπική μονομαχία ανάμεσα σε Γρανάδα και Μπέτις.

Για κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει εκτεταμένα την πορεία των δύο στην φετινή Πριμέρα, η τρίτη θέση της πρώτης και η 18η των «βερδιμπλάνκος» προκαλεί έκπληξη. Οι «μπέτικος» παραπέουν παρά τα χρήματα που ξόδεψαν το καλοκαίρι.

Αντίθετα, η έτερη ανδαλουσιάνικη ομάδα πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν που αγγίζει ιστορικά για τον σύλλογο επίπεδα.

Σε μια περιοχή όπου ο χορός είναι τρόπος ζωής, οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Μαρτίνεζ έχουν την χρυσή ευκαιρία να χορέψουν… πάσο ντόμπλε με την πρωτιά. Εν τη απουσία των «μπλαουγκράνα» και «μερένγκες» σε αυτή την αγωνιστική, οι παίκτες της Γρανάδα με νίκη ανεβαίνουν, έστω και προσωρινά, μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κατορθώσει να πάρουν τον αέρα της Μπέτις, ενώ σε μια οριακή αναμέτρηση όπως η επικείμενη, ένα εκπληκτικό στατιστικό της Γρανάδα ενδέχεται να μετρήσει υπέρ της. Με τον κόουτς Μαρτίνεζ στον πάγκο της σε 51 παιχνίδια οι «Γρανά» δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς, στο οποίο προηγήθηκε στο σκορ. Σημάδι του ότι η σκληρή δουλειά και η προσήλωση στο πλάνο του προπονητή για τους «ναζαρίες» αποδίδει στον μέγιστο βαθμό.

ΤΙP:

Οι «ναζαρίες» μετρούν μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία ματς κόντρα στους «βερδιμπλάνκος» (2 Νίκες, 3 Ισοπαλίες)

Νίκη Γρανάδα: Το σημείο της αγωνιστικής:

826      Γρανάδα – Μπέτις           1          2.20

Η τριάδα

772      Βαγιαδολίδ – Εϊμπαρ     Χ         2,95

Μπορεί οι «πουθελάνος» να παραμένουν αήττητοι για τέσσερις αγωνιστικές, ωστόσο η επιθετική τους δυστοκία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ειδικά κόντρα σε ομάδες που έχουν το γκολ, όπως η Εϊμπαρ.

793      Ατλέτικο Μ. – Μπιλμπάο       1          1,60

Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν οι «κολτσονέρος» παρουσίασαν ξανά την στιβαρή τους άμυνα, αλλά και μια επίθεση γεμάτη ερωτηματικά. Είναι πάντως το ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στα «λιοντάρια».

807      Θέλτα – Σοσιεδάδ                     OVER 2,5       1,75

Στο αφιλόξενο «Μπαλαΐδος» οι ανεβασμένοι Βάσκοι έχουν δύσκολο έργο. Ωστόσο, οι πρόσφατες εμφανίσεις τους, αλλά και οι πεινασμένοι για νίκη Κέλτες υπόσχονται ένα ματς γεμάτο γκολ και θέαμα.

The post LaLiga – Γιαννόπουλος: «Φλερτάρει» με πρωτιά η Γρανάδα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα