GNTM: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι

GNTM: Αυτοί είναι όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο σπίτι. Η τελική φάση με τα κορυφαία 20 μοντέλα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ύστερα από πολύωρες auditions και δοκιμασίες, η τελική φάση, που θα όριζε τους top20, ολοκληρώθηκε, με μία…έκπληξη.

Οι κριτές, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είδαν όσα χρειάζονται για την… ετυμηγορία τους, που προκάλεσε τόσο χαρά όσο και μεγάλες απογοητεύσεις.

Μία καινοτομία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Σκουλός για το φετινό διαγωνισμό μόδας. Αφού πέρα από την τελική 2οάδα, θα υπάρχουν και δύο επιλαχόντες

παίκτες σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στην πορεία του παιχνιδιού.

O Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός και η Μαρία Νέφρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως δεν τα κατάφεραν. Ο διαγωνισμός πάντως κρύβει πολλές ανατροπές. Καθώς οι δυο διαγωνιζόμενοι είναι… επιλαχόντες και ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο τους σίγουρα δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη και αναγκάζονται να περιμένουν…standby, για να μπουν στο σπίτι.

Πάντως, πριν από τη δοκιμασία της Δευτέρας (27/9), η ανακοίνωση του φετινού golden pass δημιούργησε έναν σχετικό αναβρασμό. Μάλιστα, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες συμμαχίες και αντιπαλότητες.

Ποιοι είναι λοιπόν οι παίκτες που κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι του GNTM; Δείτε τα σχετικά βίντεο!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα