GNTM – Όλγα: «Η Κάτια είναι η πιο κακιά από όλες» (vid)

Έξω από το σπίτι του GNTM βρίσκεται πλέον η Όλγα, που βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κλίκα των FF, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Όλγα τόνισε ότι στο GNTM η Κάτια είναι η πιο κακιά από όλες, ενώ για πολλούς προς τα έξω, έβγαινε ότι είναι η Μαρτίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Alpha: Συνεχίζονται οι αλλαγές – Τι τρέχει με Φερεντίνο

Αναλυτικά

τα όσα είπε:

«Η Κάτια είναι η αρχηγός των FF. Μπορεί να βγαίνει στον κόσμο πιο κακιά η Μαρτίνα, αλλά για μένα είναι η Κάτια. Η Μαρτίνα όπως έχει πει και η ίδια, όντως μίλαγε περισσότερο για μας. Η Κάτια ποτέ.

Απλά η Μαρτίνα τα βλέπει όλα αρνητικά. Η Ασημίνα δεν ήταν ευθύς. Αυτά που έλεγε πίσω από τις κάμερες δεν τα έχει πει ποτέ μπροστά μας. Ενώ η Μαρτίνα ήταν πάντα ευθύς. Το αναγνωρίζω. Η Κάτια ήταν πολύ έντονη προς την Ελευθερία.

Η Μαρίνα είχε δίκιο. Η πεντάδα θέλει να φέρει κοντά της κάποια κορίτσια για να μη φαίνονται τόσο κακές. Προσέγγισαν την Κωνσταντίνα που δεν ήταν κοντά μας και το έβλεπαν κι αυτές. Η Κωνσταντίνα είχε εμμονή με τη στρατηγική».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post GNTM – Όλγα: «Η Κάτια είναι η πιο κακιά από όλες» (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα