Football League Στοίχημα | Λάππας: Άσοι και Over που αξίζουν

Football League Στοίχημα | Λάππας: Super League 2 και Football League έχουν μπει στην καθημερινότητά μας, όσο περνάει ο καιρός μαθαίνουμε καλύτερα τις ομάδες, αλλά στοιχηματικά οι ευκαιρίες παραμένουν.

Κάθε εβδομάδα έχουμε την δυνατότητα να εντοπίζουμε αποδόσεις που… προκαλούν και

τις περισσότερες φορές μας αποδίδουν κέρδη.

Την προηγούμενη εβδομάδα το ποσοστό επιτυχίες ήταν το απόλυτο με 3/3, αλλά χωρίς τη Γ’ εθνική.

Και αυτή την Κυριακή (24/11) υπάρχουν σημεία που πιστεύω ότι θα μας στέλνουν ταμείο.

Πάμε τώρα να δούμε τι έχουμε από τις δύο βασικές κατηγορίας, όπως και από την ερασιτεχνική.

Football League Στοίχημα | Λάππας

Ιάλυσος – Καβάλα: Νέα εποχή ξημέρωσε στους Ροδίτες, με τον Μαρσέλο Τροΐζι να αναλαμβάνει τα ηνία. Ο Βραζιλιάνος έχει πολύ δουλειά, καθώς ο Ιάλυσος προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Τρίγλια και θέλει να επανακάμψει. Θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Καβάλα που αναζητεί το πρώτο της διπλό. No bet…

Ιεράπετρα – Βέροια: Βασική στοιχηματική επιλογή το ματς στο Λασίθι. Ο ΟΦΙ είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, προέρχεται από βαριά ήττα με 3-0 στον Ασπρόπυργο και θέλει να αντιδράσει άμεσα. Ο Γιάννης Μάγγος δεν αντιμετωπίζει απουσίες και έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει ακόμα και στη δεύτερη θέση. Βρίσκει τη Βέροια σε μία μεταβατική περίοδο. Χωρίς προπονητή στον πάγκο της, καθώς ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποχώρησε και συνεχίζει στην Καλαμάτα, ενώ ο νέος Κώστας Γεωργιάδης (νυν τεχνικός της Τρίγλιας) αναλαμβάνει από Δευτέρα. Στο 2,55 ο άσος στη Novibet αξίζει και με το παραπάνω.

Καλαμάτα – Ασπρόπυργος: Νέα αλλαγή προπονητή για την Καλαμάτα μετά την ήττα στην Καβάλα. Ο Βασίλης Βούζας αποχώρησε… με το ζόρι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για νίκη για τους Μεσσήνιους που μετράνε τέσσερις σερί ήττες. Ο Ασπρόπυργος από την πλευρά της πήρε σπουδαίο τρίποντο απέναντι στην Ιεράπετρα με 3-0 και ψάχνει για πρώτη φορά εκτός έδρας νίκη. Χαμηλά ο άσος του 1,47 στη Novibet, αλλά δίκαιος.

Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός: Έπειτα από τρεις σερί νίκες, ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε ανώμαλα και ηττήθηκε από την συμπολίτισσα Νίκη στο ντέρμπι του Βόλου. Ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να σταματήσει το σερί των Νικαιωτών. Βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα ο Ιωνικός με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το διπλό έχει πάρει την κατιούσα, ο άσος έχει ανέβει υπερβολικά… Αξία στο G/G του 1,85 στη Novibet.

Αιγάλεω – Διαγόρας: Μία ακόμα ομάδα που άλλαξε προπονητή. Ο Λουκάς Καραδήμος αποχώρησε μετά από την ήττα στα Τρίκαλα, ο Θωμάς Γράφας ανέλαβε και καλείται να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Μονόδρομος η νίκη, αλλά κόντρα σε έναν αξιόμαχο Διαγόρα που αποτελεί σκληρό καρύδι. Οι Ροδίτες ηττήθηκαν στο φινάλε από τον Ιωνικό με 3-2 και θέλουν να αποφύγουν νέα απώλεια βαθμών. Ο άσος του 1,65 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Τρίγλια – Νίκη Βόλου: Μακριά και αγαπημένοι. Η μεν Τρίγλια νίκησε την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας τον Ιάλυσο, αλλά βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο νυν τεχνικός Κώστας Γεωργιάδης θα συνεχίσει στη Βέροια. Η δε Νίκη Βόλου δείχνει να συνέρχεται με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο της, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό.

SUPER LEAGUE 2

Τέσσερα ματς σήμερα για τη δεύτερη κατηγορία, με τις ομάδες να στρώνουν σταδιακά.

Πρώτο χρονικά ματς στη Λάρισα, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον Εργοτέλη. Δύο επιθετικές ομάδες που αρέσκονται στα πολλά γκολ. Από τα έξι συνολικά μεταξύ τους ματς, τα πέντε έχουν τουλάχιστο τρία τέρματα. Πρώτο σημείο το over 2,5 στο 1,95 pamestoixima.gr

Στην Άρτα ο Καραϊσκάκης φιλοξενεί τα Χανιά σε ένα αμφίρροπο ματς. Οι Αρτινοί μετράνε τρία ματς χωρίς νίκη και η πίεση αυξάνεται. Οι Κρητικοί νίκησαν εύκολα την Κέρκυρα και δείχνουν ικανοί για δεύτερο τρίποντο. Διπλό, αλλά με προσοχή.

Στην Καλαμαριά, Απόλλων Πόντου και Κέρκυρα θα ψάξουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Καλύτερη εικόνα δείχνουν οι Φαίακες, αλλά έχουμε να κάνουμε με τις δύο χειρότερες ομάδες της Super League 2. Πάσο…

Τέλος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Το G/G σε απόδοση 2,00 στο pamestoixima.gr έχει αξία.

Βασική επιλογή

Ιεράπετρα – Βέροια       1    2,55

Μονά

Καλαμάτα – Ασπρόπυργος     1   1,47
Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός            G/G  1,85
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης   OVER,2,5   1,95

Μπόνους Γ’ εθνική

Μοσχάτο – Εθνικός      1
Άγιοι Ανάργυροι – Φωστήρας OVER2,5
Ζάκυνθς – ΑΟ Τσιλιβή          1

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Football League Στοίχημα | Λάππας: Άσοι και Over που αξίζουν appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα