Football League: Πρώτο τρίποντο για Τρίκαλα, Ιωνικό, Τρίγλια

Χωρίς ισοπαλία τα ματς της Κυριακής (6/10) στη Football League.

Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν σημαντικό διπλό στη Ρόδο με 2-1 επί του Διαγόρα με γκολ του Λώττα στο 79′.

Ο Ιωνικός πέρασε από τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με νίκη 2-0, ενώ η Τρίγλια με το ίδιο σκορ επικράτησε του Ασπρόπυργου.

Διαγόρας – Τρίκαλα
1-2

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν στην Ρόδο του Διαγόρα με 1-2 και έδειξαν πως θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν.

Στο 39′ ο Μανωλάκης μάρκαρε αντικανονικά τον Πελάεθ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ριζογιάννης ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57′ ο Λόρι Κέρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζαρόπουλου για το 1-1, αλλά στο 79′ από σέντρα του Σανδραβέλη, ο Λώττας έκανε το σουτ στην κίνηση και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαγόρας: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Ηλιάδης (82΄Πατσαρούχας), Γεωργίου (66΄Γλυνός), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Ναβαλόν (46΄Μπουρλάκης),Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Τεγούσης, Τσίπρας, Γρηγορόπουλος (69΄Άλεξιτς), Σταματής (77΄Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης,Pelaez (64΄Λώττας).

Θεσπρωτός – Ιωνικός 0-2

Δεν κατάφερε ο Θεσπρωτός να κερδίσει τους πρώτους βαθμούς του στο πρωτάθλημα, αφού οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν από τον Ιωνικό στα Γιάννενα. Η αθηναϊκή ομάδα κατέκτησε δίκαια τους τρεις πόντους, αφού μετά το -τυχερό- αυτογκόλ του Κίναλη στο 48′ , απέκτησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο.

Φτάνοντας τελικά στη νίκη με 0-2 στο 65΄ με τον Μάναλη, να πετυχαίνει με κοντινή προβολή σε κενό τέρμα το τελικό αποτέλεσμα.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Νόνης, Σερβιλάκης, Κολτσίδας, Μπίκας, Ευθυμίου (78΄Βασ.Κωνσταντίνου), Γώγος (78΄Γκέκας), Ραμίρεζ (62΄Ντάλα Κόστα), Κολλάς.

Ιωνικός: Κουρεδίνης, Γκοτσουπιάς, Κρητικός, Καλλέργης (87΄Μανώλης), Παπουτσογιαννόπουλος (65΄ Σμυρλής), Γκουφάς, Μάναλης, Ιωάννου, Τιέντσεφ, Φουρλάνος (78΄Παπατζίκος), Μουστάκης

Football League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/10
Καβάλα – Αιγάλεω 0-0

Κυριακή 6/10
Καλαμάτα – Ιάλυσος 2-0 (47′ Μάκος, 75′ Κουϊρουκίδης)
ΟΦ Ιεράπετρας – Νίκη Βόλου 2-1 (49′ Χιντζίδης, 58′ Αποστολόπουλος / 90′ Μασκουνιάν)
Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια 0-2 (84′, 90′ Πασάς)
Τρίγλια – Ασπρόπυργος 2-0 (56′, 71′ )
Θεσπρωτός – Ιωνικός 0-2 (48′ αυτογκόλ Κίναλης, 65′ Μάναλης)
Διαγόρας – Τρίκαλα 1-2 (57′ Κέρι / 39′ Ριζογιάννης πεν, 79′ Λώττας)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Football League: Πρώτο τρίποντο για Τρίκαλα, Ιωνικό, Τρίγλια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα