Fantasy Premier League GW16: Φοβού το rotation

Fantasy Premier League GW16: Τρίτο ματς μέσα στην εβδομάδα και αυτό σημαίνει αλλαγές. Το είδαμε και μεσοβδόμαδα με παίκτες όπως οι Σαλάχ, Φιρμίνο, Μουσέ, Μπαρνς, Τομόρι. Πιθανότατα να γίνουν περισσότερες τώρα.

Προσθέστε ότι έχουμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ, το ταξίδι της Τσέλσι στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει την χωρίς προπονητή Έβερτον και την κατρακύλα της Άρσεναλ. Δύσκολο, συνεπώς, το πού θα στηριχτείς.

Ξανά

στις Λίβερπουλ και Λέστερ; Στην πρώτη ο Γιούργκεν Κλοπ μοιάζει αποφασισμένος να ανοίξει το ροτέισον για να βγει ο μήνας που θα δώσει η ομάδα του εννιά παιχνίδια! Η δεύτερη πηγαίνει με σπασμένα φρένα, αλλά για πόσο;

Υπάρχει η Τότεναμ που βρίσκει γκολ, αλλά δέχεται και για πλάκα και από εκεί και πέρα ψάχνεις για επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε μετά από καιρό και μας έβαλε σε σκέψεις, αλλά η Γουλβς παραμένει μία σταθερή αξία, ενώ ανεβασμένη είναι η Σαουθάμπτον.

Fantasy Premier League GW16: Tips και στατιστικάΧωρίς clean sheet εδώ και 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις είναι η Λίβερπουλ, ενώ το σερί της Μάντσεστερ Σίτι είναι στα οκτώ. Ανησυχητικό σε περίπτωση που στηρίζετε ακόμα αμυντικούς των δύο ομάδων. Εκτός και αν έχετε τον Άρνολντ που έκανε τρεις ασίστ σε δύο ματς!Η χειρότερη άμυνα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών είναι αυτή της Έβερτον, στην οποία πηγαίνουν οι Έιμπραχαμ, Μάουντ και Πούλισιτς. Η αμέσως επόμενη είναι της Μπόρνμουθ, την οποία επισκέπτεται η Λίβερπουλ.Τρία ματς έχει ο Πούλισιτς χωρίς να κάνει κάτι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, όμως, έχει περισσότερες επαφές στην αντίπαλη περιοχή από κάθε άλλον παίκτη μετά τον Στέρλινγκ.Σε επτά ματς στη σειρά έχει σκοράρει ο Βάρντι, που τρελαίνει κόσμο. Δεν βγαίνει ούτε για αστείο από την ενδεκάδα και για πολλούς είναι τελευταία και ο μόνιμος αρχηγός.Αφού αναφερθήκαμε στον πιο «καυτό» επιθετικό του πρωταθλήματος, ας πούμε και για τον Ινγκς για άλλη μία φορά. Τέταρτο ματς στη σειρά που σκοράρει, ενώ στα τελευταία εννιά έχει επτά τέρματα.Οι επόμενες κινήσειςΤο σερί του Σον σταμάτησε, αλλά αυτό του Άλι όχι. Άλλος παίκτης ο Άγγλος με τον Μουρίνιο. Τρία γκολ και μία ασίστ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ σκόραρε και κόντρα στον Ολυμπιακό στο Champions League. Γι’ αυτό και επέστρεψε στο 8.5, απ’ όπου ξεκίνησε.Δύο γκολ, μία ασίστ και συνολικά 21 πόντοι τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για τον Πούκι, ο οποίος έχει εντός έδρας ματς. Αν τον πιστεύετε, γιατί όχι; Πάντως, οι Βάρντι, Ράσφορντ, Χιμένες και Ινκς βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση.Δύο εξάποντα έχει χαρίσει ο Κέλι σε ισάριθμες αγωνιστικές και θα συνεχίσει να παίζει με τις απουσίες που υπάρχουν στην Κρίσταλ Πάλας. Όσο για το πρόγραμμα της τελευταίας, αρκετά βατό.Πέρυσι ήταν από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Τώρα βρίσκει τον εαυτό του έχοντας 16 πόντους σε δύο αγωνιστικές ο Ντόχερτι. Η επόμενη τριάδα αγώνων δεν είναι απαγορευτική.Αν είσαι σε αυτούς που έδωσαν τον Έιμπραχαμ όταν τραυματίστηκε ή δεν τον είχες, σου δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Είχε γκολ και ασίστ με την Άστον Βίλα, ήταν μέσα στις φάσεις και η άμυνα της Έβερτον προσφέρεται.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Fantasy Premier League GW16: Φοβού το rotation appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα