EuroCup: Στους τελικούς ο Κορομηλάς

17:58 8/4/2019 - Πηγή: Sportime

Οι τελικοί του EuroCup θα έχουν ελληνική εκπροσώπηση, καθώς ο Ηλίας Κορομηλάς είναι μεταξύ των διαιτητών που θα σφυρίξουν στους τελικούς μεταξύ της Βαλένθια και της Άλμπα.

Ο Έλληνας διαιτητής ορίστηκε για να διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή για τη φετινή σεζόν, που θα γίνει στο Βερολίνο την Παρασκευή (12/4, 21:00).

H ισπανική ομάδα επιβλήθηκε με 79-73 στο Καζάν και σε συνδυασμό με τη νίκη της στη Βαλένθια ( 69-64) πήρε πανηγυρικά την πρόκριση. Από τη μεριά

της, η Άλμπα «σκούπισε» την Ανδόρα, κάνοντας το 2-0 στις νίκες με 87-81. Έτσι, οι δυο τους θα διεκδικήσουν το 18ο εισιτήριο της διευρυμένης Euroleague 2019-2020!

Βεβαίως, πρόκειται για τον δεύτερο Έλληνα διαιτητή που θαβ βρεθεί στην τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Γιώργος Πουρσανίδης θα είναι ένας από τους διαιτητές που θα διευθύνει το Final 4 του Basketball Champions League που θα αναδείξει την ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό τρόπαιο. Αυτή θα είναι μια εκ των Μπάμπεργκ, Τενερίφη, Μπολόνια και Αντβέρπ.

Η διοργάνωση θα γίνει στο κλειστό «Sportpaleis», χωρητικότητας 18.500 θεατών. Οι γηπεδούχοι είναι ωστόσο το μεγάλο αουτσάιντερ στην τελικά 4αδα, αλλά μένει να δούμε και ποια θα είναι τα ζευγάρια στα ημιτελικά. Η κλήρωση του Final-4 της διοργάνωσης θα γίνει στις 10 Απριλίου, με την τελική φάση να διεξάγεται το διάστημα 3-5 Μαΐου.

The post EuroCup: Στους τελικούς ο Κορομηλάς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα