Bundesliga: To ενδιαφέρον σε Λεβερκούζεν και Λειψία

Η Bundesliga συνεχίζεται μεσοβδόμαδα με την διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής της, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να αναμένεται να διεξαχθούν σε Λεβερκούζεν και Λειψία.

Η 17η αγωνιστική της Bundesliga είναι προγραμματισμένη για σήμερα και για αύριο. Στο πρόγραμμα της Τρίτης λοιπόν, το βράδυ θα γίνει ένα ντέρμπι ανάμεσα στην Λεβερκούζεν και στην Ντόρτμουντ.

Οι δύο σύλλογοι

προέρχονται από «γκέλες». Οι γηπεδούχοι έχασαν στο δυνατό εκτός έδρας ματς από την Ουνιόν Βερολίνου την Παρασκευή με 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο εντός έδρας 1-1, με την ιδιαίτερα αδύναμη φέτος Μάιντζ. Έτσι βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα, ενώ έχουν από 29 βαθμούς και το ματς αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η άλλη σπουδαία αναμέτρηση είναι ορισμένη για αύριο (19/01), ανάμεσα στην Λειψία και την φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Ουνιόν Βερολίνου. Η πρώτη έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ οι ομάδες που την καταδιώκουν απέχουν από αυτήν μία νίκη.

Το σύνολο του Νάγκελσμαν μάλιστα στα δύο δυνατά ματς που έδωσε τελευταία, είχε απολογισμό μόνο ενός πόντου (1-3 ήττα από την Ντόρτμουντ, 2-2 με την Βόλφσμπουργκ. Από την άλλη η Ουνιόν είναι πέμπτη με 28 πόντους και έχει… κλέψει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις.

Η περσινή νταμπλούχος Μπάγερν, μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε με 2-1 της Φράιμπουργκ στο Μόναχο, έτσι αρχίζει σιγά σιγά να ξεμακραίνει από τους ανταγωνιστές της. Στον… δρόμο της αυτή την φορά θα βρεθεί η 11η Άουγκσμπουργκ, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τις τελευταίες θέσεις.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την… αυλαία, η ανεβασμένη το 2021 Γκλάντμπαχ (ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην Στουτγάρδη) θα υποδεχθεί σήμερα (19:30) την Βέρντερ Βρέμης (12η), που εκτός έδρας κάνει… ζημιές στις κορυφαίες ομάδες.

Το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Ιανουαρίου

19:30 Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης
21:30 Μπάγερ Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ
21:30 Χέρτα-Χόφενχαιμ
21:30 Μάιντζ-Ντόρτμουντ

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

19:30 Σάλκε-Κολωνία
21:30 Λειψία-Ουνιόν Βερολίνου
21:30 Φράιμπουργκ-Άϊντραχτ Φρανκφούρτης
21:30 Άουγκσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου
21:30 Αρμίνια Μπίλεφελντ-Στουτγάρδη

Δείτε την βαθμολογία του γερμανικού πρωταθλήματος εδώ.

Χασάν: Η ερυθρόλευκη ζωή του – Ο Μαρτίνς, η μεταγραφή και το παραλίγο δράμα! (vids)

Ιδού η Τουρκική… δημοκρατία: Συλλήψεις 218 στρατιωτικών και απαγορεύσεις σε Twitter – Pinterest

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Το άρθρο Bundesliga: To ενδιαφέρον σε Λεβερκούζεν και Λειψία εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα