Battle of the Couples: Νωρίτερα η πρεμιέρα για το ανατρεπτικό ριάλιτι ζευγαριών (vid)

Το Battle of the Couples θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Οι πρώτες ενδείξεις έλεγαν μέσα στον Μάρτιο όμως το νέο ριάλιτι είναι έτοιμο για τα πρώτα επεισόδια μέσα στον Φλεβάρη.

Τι σημαίνει Battle of the Couples; Έρωτας, γέλιο, ανταγωνισμός αδρεναλίνη και ένταση. Ένα ιδιαίτερο ριάλιτι έρχεται στον Alpha από την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Σάσα Σταμάτη

αναλαμβάνουν να μας βάλουν στη ζωή των δώδεκα ζευγαριών που «πίστευαν ότι η αγάπη τους είναι φτιαγμένη από ατσάλι».

Τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν, σε ένα ψυχαγωγικό show που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους, θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το «ζευγάρι της χρονιάς».

Πάρτε μία πρώτη γεύση…



Bachelor – Παναγιώτης Βασιλάκος: Δεν το πιστεύει για το Battle of the Couples!

Μετά το Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος είδε τις δουλειές του να… ανοίγουν και τα επαγγελματικά του να βρίσκονται σε πλήρη άνθηση στην ελληνική τηλεόραση.

Γούρι και σκαλοπάτι στην καριέρα του θεωρεί το The Bachelor ο Παναγιώτης Βασιλάκος καθώς μετά απ’ αυτό θα τον δούμε σε ένα νέο ριάλιτι του Alpha αφού θα είναι ο παρουσιαστής στο Battle of the Couples.

Ο γοητευτικός Bachelor θα είναι το κεντρικό πρόσωπο του νέου αυτού ριάλιτι και ο ίδιος δείχνει πραγματικά ενθουσιασμένος. Το ίδιο και η η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία δηλώνει πολύ περήφανη για εκείνον, την ώρα, που την έχει αφήσει μόνη της να γυρνάει στην Αθήνα.

Σε συνέντευξή τους, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ενώ και η Νικόλ δείχνει ανυπόμονη να τον δει ξανά επί της οθόνης σε αυτόν τον νέο ρόλο του.

Αναλυτικά όσα είπαν:

-Πιστεύετε ότι μετά την τόση προβολή του έρωτά σας θα «εξαργυρώσετε» επαγγελματικά τη δημοσιότητα που αποκτήσατε;

Νικολέττα: «Αυτή η σχέση γεννήθηκε στο πλαίσιο της δημοσιότητας. Όμως εμείς θέλουμε να ζήσουμε πλέον σαν κανονικό ζευγάρι και όσο μπορούμε μακριά από τα φώτα.»­

Παναγιώτης: «Το Bachelor ήταν για μένα διπλά τυχερό, αφού πέρα από το ότι στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσω τη Νικολέττα, μου έδωσε και την ευκαιρία να αναλάβω την παρουσίαση του νέου μεγάλου project του Alpha, του Battle of the Couples».

Παναγιώτη πες μας λίγα λόγια γι’ αυτό το νέο σου βήμα στο Battle of the Couples. Νικολέττα, πώς νιώθεις με αυτόν τον νέο ρόλο του Παναγιώτη;

Παναγιώτης: «Είμαι ενθουσιασμένος με το Battle of the Couples! Είναι ένα reality που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ θα δούμε την πιο διασκεδαστική πλευρά της αγάπης μεταξύ ενός ζευγαριού. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει πολύ».

Νικολέττα: «Είμαι πολύ περήφανη για τον Παναγιώτη. Μπορεί να κάνει τα πάντα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικός και σε αυτό το επαγγελματικό του βήμα».



Το άρθρο Battle of the Couples: Νωρίτερα η πρεμιέρα για το ανατρεπτικό ριάλιτι ζευγαριών (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα