Ζιλέ: «Ολυμπιακός σημαίνει τρόπαια» (photo)

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ τόνισε πως η εφετινή σεζόν του Ολυμπιακού είναι αποτυχημένη, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη συμπαράστασή τους, κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Ζιλέ έγραψε στη σελίδα του στο Instagram: «Φίλαθλοι,
παίκτες και μέλη του σταφ του Ολυμπιακού, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή τη σεζόν που πέρασα δίπλα σας. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, απείχα πολύ από το ιδανικό επίπεδο σε ό,τι αφορά στην προσωπική μου απόδοση, αλλά το ίδιο συνέβη και σε ομαδικό επίπεδο. Αποτύχαμε, γιατί ο Ολυμπιακός σημαίνει τρόπαια. Πάντως φεύγω με καλές αναμνήσεις, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα και πάντα θα έχω στο μυαλό μου τα συνθήματά σας. Είστε απίστευτοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, τέλος, τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Λυπάμαι που φεύγω, αλλά είμαι περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Πάμε Ολυμπιακέ!».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Supporters, players, staff of Olympiacos. I wanted to thanks you for this past season to your side. I must be honest with you, it was far from the perfect season on an individual level but especially on collective one. We failed because Olympiacos always means titles and trophies. I will still have great memories, the CL qualification, the draw against Barcelona and in my head will always resonate your songs. You are incredible

Keywords
Τυχαία Θέματα