Ξενόπουλος: "Να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε Ευρώπη" (vid)

Ξενόπουλος: "Να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε Ευρώπη" (vid)antoniamath11Παρ, 03/05/2021 - 14:08

Ο κυριότερος στόχος που έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Ευρώπη, δήλωσε ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου (6/03) που αντιμετωπίζουν πάλι για λόγους πρωταθλήματος το κλαμπ του Αργύρη

Γιαννίκη, όλοι οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν πρώτοι και στη συνέχεια να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 


Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή για απώλεια βαθμών. Θα διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι από τον ΠΑΣ και θα κερδίσουμε". 


Για τα λάθη και πως θα νικήσουν στην ομάδα από τα Ιωάννινα: "Να κοιτάξουμε τις φάσεις που πληρώσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου, τα οποία μας στοίχησαν. Να κοιτάξουμε τις στημένες φάσεις και να μην χάσουμε άλλες μονομαχίες. Πρέπει να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω στην άμυνα μας. 


Για τα προηγούμενα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος: "Σίγουρα μετά από δύο παιχνίδια ξέρουμε που μας χτύπησαν, αλλά και που θα τους χτυπήσουμε εμείς". 

Για την Ευρώπη: "Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανακάμψουμε πάλι να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε στην Ευρώπη είναι σημαντικό για εμάς"
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ξενόπουλος: "Να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε Ευρώπη" Submitted by antoniamath11 on Παρ, 03/05/2021 - 14:04 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/Q_XENOPOULOS_040321.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off On Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Βασίλης Ξενόπουλος μίλησε στα κανάλια Novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την Ευρώπη που είναι ο στόχος των πρασίνων. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Βασίλης Ξενόπουλος μίλησε στα κανάλια Novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την Ευρώπη που είναι ο στόχος των πρασίνων. Article publish on Παρ, 03/05/2021 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα