Ξεκάθαρο μήνυμα από τους Πέλικανς για τον Ντέιβις

Οι ιθύνοντες των Νιού Όρλεανς Πέλικανς έστειλαν σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, σχετικά με την επικείμενη ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις τις προσεχείς ημέρες. Η διοίκηση των “πελεκάνων” υπογράμμισε πως θα επιλέξει την καλύτερη προσφορά για την ομάδα και δεν έκρυψε την απογοήτευσή της, για την απόφαση του παίκτη να αποχωρήσει από τη Νέα
Ορλεάνη.

Χαρακτηριστικά, οι Πέλικανς αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: “Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, οι εκπρόσωποι του Ντέιβις μας ενημέρωσαν πως ο παίκτης δεν θέλει να υπογράψει κάποια επέκταση συμβολαίου και επιπροσθέτως ζήτησε ανταλλαγή.

Παρά το γεγονός πως είμαστε απογοητευμένη από αυτή την απόφαση, προτεραιότητα του οργανισμού μας είναι να φέρει ένα πρωτάθλημα στην πόλη και στους φιλάθλους μας αλλά και να χτίσουμε μία ομάδα που θα πετύχει για μεγάλη διάρκεια. Αναφορικά με όσα ακούγονται γύρω από την ανταλλαγή, θα την κάνουμε σύμφωνα με το δικό μας χρονοδιάγραμμα. Θα είναι μία συμφωνία που θα έχει νόημα για την ομάδα μας και δεν θα την υποδείξουν άνθρωποι που βρίσκονται εκτός του συλλόγου.

Έχουμε ζητήσει επίσης από τη λίγκα να επιβάλει με αυστηρότητα όσα προβλέπονται γύρω από τον κανόνα του τάμπερινγκ σε αυτή την μετακίνηση”.
Keywords
Τυχαία Θέματα