Βεντούρα: «Παραμένει ίδιος ο στόχος»

Ο Τζιαμπιέρο Βεντούρα εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά την ήττα 1-0 της Ιταλίας από τη Σουηδία, στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δυο ομάδων, για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή το βράδυ της Δευτέρας στο Σαν Σίρο.

Αρχικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σουάντρα ατζούρα» τόνισε: «Θέλαμε να ελέγξουμε συγκεκριμένες καταστάσεις, και όταν το καταφέραμε μπήκαμε εύκολα στην περιοχή της Σουηδίας, ενώ όταν δεν το καταφέραμε οφειλόταν κυρίως στα σωματικά προσόντα των αντιπάλων μας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Μπουφόν δεν χρειάστηκε να κάνει καμία επέμβαση. Το αποτέλεσμα είναι άσχημο γιατί θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Η κεφαλιά του Μπελότι κατέληξε άουτ, ενώ ο Νταρμιάν σημάδεψε το δοκάρι. Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να κάνουμε την ανατροπή και στο τέλος θα δούμε που θα βρισκόμαστε».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν αλλάζει κάτι. Δείξαμε κάποια πράγματα που αν τα κάνουμε σωστά φέρνουν αποτέλεσμα. Επίσης, το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένα σημεία».
Keywords