Βενγκέρ: «Θέλω να μείνουν οι Οζίλ και Σάντσες»

Υπέρ της παραμονής των Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες τάχθηκε για μια ακόμα φορά ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις με τους δυο ποδοσφαιριστές συνεχίζονται. Παράλληλα, ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ολιβιέ Ζιρού, υπογραμμίζοντας πως δεν τον θεωρεί εναλλακτική λύση για την επίθεση.

Η Άρσεναλ προσπαθεί έστω και τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου και πριν οι δυο παίκτες έχουν δικαίωμα να διαπραγματευτούν και με άλλους συλλόγους, να
έρθει σε συμφωνία μαζί τους, ώστε να τους κρατήσει στο Λονδίνο και τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε για τους Οζίλ και Σάντσες: «Έχω πει χιλιάδες φορές ότι θέλω να μείνoυν και ο Μεσούτ και ο Αλέξις. Όσο για το αν καταθέσαμε την τελική μας πρόταση στον Εζίλ, όχι, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται κανονικά, όπως και με όλους τους ποδοσφαιριστές. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο».

Τέλος, δήλωσε για το μέλλον του Ζιρού: «Καταρχάς για εμένα δεν είναι αναπληρωματικός, είναι ένας κανονικός παίκτης. Έχουμε πολλούς καλούς επιθετικούς, δεν γίνεται να παίξουν όλοι. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και τρέφω σεβασμό για εκείνον, θέλω να παραμείνει στην Άρσεναλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα